Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
1. było opisane.
2. Napewno będzie słabiej. Lepiej w nosek.
3. Tak jak przy wszystkim, po dłuższym zażywaniu zryjesz sobie śluzówkę.
4. Bodyload to przy psychodelikach jest, a nie przy spidach %-D
5. Przechowywać tak jak wszystkie betaketony. Bo wszystkie mniejwięcej tak samo.
6. Jak przy ketonach - zależy od sortu. U mnie był zapach w stylu MDPV, tylko delikatniejszy.
  • 1049 / 10 / 0
Oj kolego, w sumie pentedron to bardziej wydajny bufedron, wiec profil jest dosc podobny, dawki ciut mniejsze.
1) Zaczal bym od testu alergicznego (5mg). Pozniej mozna po 30-40mg
2) Mozna oralnie, dluzej dziala nieco, ale pierdolniecie jest zdecydowanie mniejsze
3) Bardzo, ale da sie zniesc, pozniej bedziesz mial strupa w nosie ;>
4) A co to jest body load?
5) Mozna trzymac, byle nie miesiacami
6) Jest intensywny, przypomina ten bufedronowy, czasem wali amoniakiem (jak masz slabo oczyszczony sort)

Zdrowko
  • 1951 / 15 / 0
@up: ad4 - bodyload to takie nieprzyjemne fizyczne wchodzenie substancji - dreszcze, rzyganie, spięcie mięśni, itp. występuje przy psychodelikach.
  • 22 / / 0
Osobiście radzę uważać z dawkowaniem tego specyfiku. Gonienie pierwszego pierdolnięcia substancji kolejnymi kreskami kończy śię przykro. Sort jaki wciągałam był to sypki puder, takie malutkie kryształki. Po zażyciu w ciągu 12 godzin ok 600-700 mg substancja trzymała jeszcze kolejne półtorej-dwie doby, (nie przyjemne) po czym zjazd trwał jedną-dwie doby. Tak, wiem jak głupie to podejście, jak dla mnie zalecane dawki to 20-50 mg co 3-5 godzin. Uważajcie na to, oj może być psychoza.
Uwaga! Użytkownik kaszanka z miodem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
@up
To samo tyczy się każdego stymulanta, nawet z herbatą można przesadzić :-) Sposobem na zniwelowanie skutków ubocznych może być stosowanie tylko z rana. Testując pentedron za pierwszym razem przejechałem się na nim. Zmieniłem więc podejście oraz ilość i przestałem używać go wieczorem, dzięki temu skończyły się problemy ze snem a jego brak ma wpływ na występowanie psychoz. Ograniczenie dawek do 50mg nie wpływa też bardzo na odżywianie, co zawsze stanowiło problem suplementacji (jakie ładne słowo) stymulantami. pentedron nie działa szczególnie mocno i łatwo przesadzić z ilością, zwała jest przykra. Co ciekawe początkowo sądziłem, że substancja działa długo, teraz dochodzę do wniosku że powoduje jedynie krótkotrwałe pobudzenie, im wyższa dawka tym bardziej intensywne. Kolejne dorzutki spisują się słabo lub wcale nasilając jedynie negatywne efekty. Opinia jest rzecz jasna subiektywna, być może ktoś odczuje inne działanie, być może będzie ono zależeć od faktycznej ilości pentedronu w naszym pentedronie %-D
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 992 / 25 / 0
mi 350 mg poszło od 15 do 19, nie mogłem zasnąć do 4 rano, obniżenie samopoczucia poczułem już o 24. Po 4 godzinach snu wstałem jakby nigdy nic i cały dzień bardzo dobrze wchłaniałem informacje i radziłem sobie z pracą umysłową (podkreślam że bardziej niż zwykle). Jak dla mnie ta zabawka ma głębsze dno i działa bardzo długo. Takie zjazdy to nie zjazdy.
  • 1167 / 13 / 0
Czy na zjezdzie zaowazyl ktos dziwne jazdy z odechem?
Ja na zjezdzie czasami musze wziasc glebsze wdechy bo jak bym za malo powietrza wdychal.
Jak spalem to niby tez dziwnie odychalem z informacji mojej kobiety
  • 2428 / 90 / 0
Sypki puder, malutkie kryształki ? wiesz jak wygląda puder ? :huh: ludzie kurwa nie piszta bzdur...
Ja tam problemów z oddechem nie miałem , usiłowanie ujebania się tym to głupi pomysł...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
troche ujebac sie da ;d
  • 46 / / 0
Wpierdoliłem to jak słonecznik. Daje rade ale szkoda kasy lepiej się najarać tymi chemikaljami. Z AM lepsza bania i wydajniejsza.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.