Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
2. Napewno będzie słabiej. Lepiej w nosek.
3. Tak jak przy wszystkim, po dłuższym zażywaniu zryjesz sobie śluzówkę.
4. Bodyload to przy psychodelikach jest, a nie przy spidach
5. Przechowywać tak jak wszystkie betaketony. Bo wszystkie mniejwięcej tak samo.
6. Jak przy ketonach - zależy od sortu. U mnie był zapach w stylu MDPV, tylko delikatniejszy.
1) Zaczal bym od testu alergicznego (5mg). Pozniej mozna po 30-40mg
2) Mozna oralnie, dluzej dziala nieco, ale pierdolniecie jest zdecydowanie mniejsze
3) Bardzo, ale da sie zniesc, pozniej bedziesz mial strupa w nosie ;>
4) A co to jest body load?
5) Mozna trzymac, byle nie miesiacami
6) Jest intensywny, przypomina ten bufedronowy, czasem wali amoniakiem (jak masz slabo oczyszczony sort)
Zdrowko
To samo tyczy się każdego stymulanta, nawet z herbatą można przesadzić :-) Sposobem na zniwelowanie skutków ubocznych może być stosowanie tylko z rana. Testując pentedron za pierwszym razem przejechałem się na nim. Zmieniłem więc podejście oraz ilość i przestałem używać go wieczorem, dzięki temu skończyły się problemy ze snem a jego brak ma wpływ na występowanie psychoz. Ograniczenie dawek do 50mg nie wpływa też bardzo na odżywianie, co zawsze stanowiło problem suplementacji (jakie ładne słowo) stymulantami. pentedron nie działa szczególnie mocno i łatwo przesadzić z ilością, zwała jest przykra. Co ciekawe początkowo sądziłem, że substancja działa długo, teraz dochodzę do wniosku że powoduje jedynie krótkotrwałe pobudzenie, im wyższa dawka tym bardziej intensywne. Kolejne dorzutki spisują się słabo lub wcale nasilając jedynie negatywne efekty. Opinia jest rzecz jasna subiektywna, być może ktoś odczuje inne działanie, być może będzie ono zależeć od faktycznej ilości pentedronu w naszym pentedronie
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ja na zjezdzie czasami musze wziasc glebsze wdechy bo jak bym za malo powietrza wdychal.
Jak spalem to niby tez dziwnie odychalem z informacji mojej kobiety
Ja tam problemów z oddechem nie miałem , usiłowanie ujebania się tym to głupi pomysł...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.