Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
no to mnie dwaplusdobry przekonałeś :)
jeszcze muszę pomyśleć co innego zamówić, bo tak samą gazetę to szkoda.

a plakat może i trochę oklepany ale i tak chętnie go sobie powieszę.
btw, podałbyś wymiary?
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
no i to jest dobra recenzja :D
kupuje! ;)
  • 1587 / 11 / 0
Jak powieszę ten plakat na ścianie, to będę się czuła tak,jakbym czciła Kurwika xD
rchiro the best
  • 1513 / 26 / 0
Pierwszy numer dużo bardziej przypadł mi do gustu graficznie - jest czytelniejszy. Drugi to nadmiar formy która jest kiczowata. Dużo kolorowych ramek i wytłuszczenia z powtórzonymi fragmentami tekstu (po co?), artykuł o Mickiewiczu przypomina stare Neurogroove. Wydaje mi się, ze nadmiar skosów psuje obiór ale to moje subiektywne odczucie. Treściowo bardziej zainteresował mnie drugi. Na pewno kupię kolejny, potem się zobaczy.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
Powtórzenia są do zniesienia, ja wolałbym ładne ilustracje w to miejsce ale nie ma to wielkiego wpływu na odbiór całości - osobiście uznałem je za zbędne bo jak mnie zainteresuje to przeczytam i tak.Nie przeszkadzają. Raczej kwestia gustu - ja wolałem wrażenie ekskluzywności, mocno oddalało od wróżek, wymiarów itp. Ale czasopismo dalej trzyma naprawdę wysoki poziom (ponad poziomem).

Przyznaj jednak, że strony 73 a już zwłaszcza 90-91 (art o Mickiewiczu) czy 134 (Coleman) gdzie czytelność i estetyka są mocno zaburzone nie robią dobrego wrażenia.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 274 / 9 / 0
2+dobry pisze:
Czy zamiaruje ktoś obecność na 3 festiwalu Trans/Wizji?
Ja!Ja! Będę, o ile uda mi się jeszcze dostać 3 bilety bo niestety się zagapiłam :(
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.