IMO to co wy nazywacie "działaniem kodeiny" czyli 30 minut błogostanu i euforii, to jest jej wejście, a dalsze 4-5 godzin to jej działanie, potem kończy i nie ma zjazdu.
Ahanai pisze:Oj wy opiatowcy... IMO to co wy nazywacie "działaniem kodeiny" czyli 30 minut błogostanu i euforii, to jest jej wejście, a dalsze 4-5 godzin to jej działanie (...)
Choć z punktu widzenia definicji naukowego ofc jasne. Działanie to też wpływ na ukł. pokarmowy czy kaszel.
Jeśli chodzi i reakcje czysto fizyczne to czuję takie jakby mikrodrgania mięśni, nie wiem, jak to opisać inaczej...
Ale nie jest to dyskomfort w żadnym stopniu ("zejście" ma raczej pejoratywny wydźwięk)
Non1989 pisze: Ja bym się tu jedynie zastanowił nad reakcją psychiki na odczuwanie coraz słabszego działania, które tak lubimy.
Skipper pisze:Witam, czy jest możliwe że jako efekt zejścia napierdalają mnie wewnętrzne częsci przedramienia tak, jakby ktoś wbijał mi tam gwoździe?
Albo masz uszkodzony oun i allodynie
Ewentualnie ktoś wbija ci gwoździe w wewnętrzne części przedramion.
twojego upadku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.