Tak z innej beczki co może grozić jeśli już wykryją we krwi te całe 1 mg clona. grzywna, sąd zabranie prawka?
Czy kogoś z was kiedyś w ogóle kontrolowali "rutynowo" tymi swoimi narkotesterami? Chyba żeby do takiej kontroli doszło muszą być jakieś przesłanki oczy, dziwne zachowanie. Ale nie bede doszukiwał się logiki w działaniach naszych mundurowych.
TwojDzielnicowy pisze: Razem może zrobimy porządek w tym całym burdelu, gdzie tylko dziwek brakuje
Lubię benzo ale nie za bardzo ;-)
A tak na poważnie to dobrze by było moim zdaniem wydzielić taki temat, gdzie były by opisane same wątki ogólne konkretnych benzodiazepin. Bo dzisiaj np. szukając czegoś o medazepamie musiałem przebić się przez kilka stron, a przejrzyściej było by chyba gdyby wszystkie wątki o poszczególnych benzodiazepinach były dostępne w jednym podzdziale. Tylko nie wiem jeszcze jak miało by to wyglądać w praktyce, czyli czy da się to zrobić i co na to administracja.
Hanka pisze:serialne uważajcie na te szatański lek , kiedyś za nim nie przepadałem a teraz zjadam do 15 paczek miesięcznie, dobrze ze znalazłem na to apogeum miksuje z alpra to naprawdę pomaga ograniczyć spożywanie klonów
Otóż szatanskie jest doprowadzenie sie do takich dawek a jeśli masz takie skłonności do przesadzania to wypierdalaj sie leczyc i to szybko bo nawet jak uda ci sie odstawic klona to sie zajebiesz witaminą C.Moim zdaniem chwalenie sie takim czyms nawet na cpunskim forum to naduzycie i jawna głupota. :nuts:
Nie pękasz, ze ktos sie zainteresuje skąd masz takie ilości leków NARKOTYCZNYCH?? no i jeszcze skromnie'miksujesz to z alprą. :emo: 15 Paczek klona to od biedy dawka terapeutyczna dla siedmiopiętrowego bloku na miesiąc.
Ja z makabrycznych (tak uważam) 10-12mg spokojnie doszedłem do 5-6... i zaczynam czuc sie normalnie.Wiem,że wyzerowanie jeszcze daleko, ale najpierw chce posiedziec na ludzkich dawkach zeby sie otrząsnac z benzonieróbstwa.
Dodam fakt, że pierdolenie o takich osiągach jest niebezpieczne - stwarza pozory, że klony (ogólnie bezno) można brac garsciami i miesiacami bezkarnie.Tradycyjnie -powodzenia w odstawce, chyba ,ze dązysz do "benzo matrixa" i lecisz na 50 opakowan na miesiac.
Jak można to trochę spokojniej i na litość boską Kowal stosuj polskie znaki, jakby nie było to z twojego postu wynika, że w czasach świetności jadłeś ponad 6paczek miesięcznie ;-) Pozdrawiam TD
Nosz kurwa nie moge sie nie odezwać i nie bluzgnąc przy okazji.Nie rozumiem tego typu wypowiedzi i nie chce mi sie dochodzic czy to prowokacje czy apogeum głupoty.pytałem sie już o to czy prowokujesz w ten sposób i o to czy sie żalisz czy chwalisz.??Jawnie nie rozumiem jak można i czy wogóle można funkcjonowac jakos po takich dawkach -bo rozumiem, ze 25 - 30 mg doba to norma dla ciebie??tez miałem pare miesięcy lekko poza kontrolą i wpadłem w cos takiego jak 12 mg doba,dokładałem do tego alko czasem i to jest młyn oraz patologia która prowadzi na cmentarz albo za krate.w pore sie ogarnąłem(pare razy dołek,bójki,kradzieże o krok od pudła na skręcie klonowym) Nie umoralniam ale którys miesiąc walisz takst,że to szatanski lek".
Otóż szatanskie jest doprowadzenie sie do takich dawek a jeśli masz takie skłonności do przesadzania to wypierdalaj sie leczyc i to szybko bo nawet jak uda ci sie odstawic klona to sie zajebiesz witaminą C.Moim zdaniem chwalenie sie takim czyms nawet na cpunskim forum to naduzycie i jawna głupota.
Nie pękasz, ze ktos sie zainteresuje skąd masz takie ilości leków NARKOTYCZNYCH?? no i jeszcze skromnie'miksujesz to z alprą. 15 Paczek klona to od biedy dawka terapeutyczna dla siedmiopiętrowego bloku na miesiąc.
Ja z makabrycznych (tak uważam) 10-12mg spokojnie doszedłem do 5-6... i zaczynam czuc sie normalnie.Wiem,że wyzerowanie jeszcze daleko, ale najpierw chce posiedziec na ludzkich dawkach zeby sie otrząsnac z benzonieróbstwa.
Dodam fakt, że pierdolenie o takich osiągach jest niebezpieczne - stwarza pozory, że klony (ogólnie bezno) można brac garsciami i miesiacami bezkarnie.Tradycyjnie -powodzenia w odstawce, chyba ,ze dązysz do "benzo matrixa" i lecisz na 50 opakowan na miesiac.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... z1QGstY4sq
zresztą ludzie leczniczo biorą 3 paczki klonów miesięcznie ,bo maja dawkowanie 3x1 na nich tez na krzyczysz
a wracając do miksowania alpra z klonami ,substancje ze sobą dobrze współpracując i jedna się z drugą uzupełnia i np sam alprazalom włącza mi taka blokadę która pozwala mi ograniczyć spożywanie klonów.
co to jest 15 paczek klonów to jest 5 recept . w ciągu miesiąca to nie dużo chyba , zresztą jeden lekarz może ci wypisać 9 paczek naraz ,osobno na 3 receptach jak ładnie poprosisz ,potem pójdziesz do drugiego i tez ładnie poprosisz to dostaniesz 6 .i mamy już wynik 15 zdziwiony :-)
Z całym szacunku Hanka przepychajcie się według mnie, ale nie w tym wątku. Ewentualnie może to być benzodiazepiny knajpa. Wszelkie posty napisane tutaj nie tyczące się tematu będę przenosił i co niektórym wlepiał warny
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/modulacja_aktywnosci_kory_przedczolowej_szczura.jpg)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/methandanmalshelter.jpg)
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"
Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/hellevoetsluis.png)
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!
Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.