Tak z innej beczki i (o dziwo!) na temat - trzeba nam sondy. Kliknąć łatwiej niż napisać'; no i anonimowość.
Z tą kasą to bardziej mi chodzi o to, że dzieciak oszukuje rodziców. Jak dostaje na własne wydatki czy na imprezę to chyba ujdzie.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ja osobiście poszedłem dalej, ale naprawdę lepiej sobie opierdolić jakąś trypaminę niż ciągle się zmulać tymże. Kiedyś żarłem go garściami, od dwóch lat rzadko, teraz od pół roku wcale. Na pewno jednak jeszcze to powtórzę, ale nie ze słuchawkami w uszach w łóżku bo to sztampowe. Czwarta rano, zima, gęsty śnieg mieniący się w świetle latarni i cisza - to jest klimat magii, nie zajebane szpongle naokrągło :kotz:
pan jozek pisze:Na pewno jednak jeszcze to powtórzę, ale nie ze słuchawkami w uszach w łóżku bo to sztampowe. Czwarta rano, zima, gęsty śnieg mieniący się w świetle latarni i cisza - to jest klimat magii, nie zajebane szpongle naokrągło
Ale że niby co, weźmiesz powiedzmy 600mg i będziesz łaził na czworaka po śniegu ?
Nie wyobrażam sobie brać deksa gdziekolwiek poza własnym pokojem, no chyba że iść do lasu posłuchać szumu drzew i odgłosów ptaków, ale i to po małej dawce.
Otwórz swój umysł, ramiona i serce na nowe rzeczy i ludzi, jesteśmy jednością w swojej różnorodności.
http://img51.imageshack.us/img51/3928/d ... 0202c6.jpg
@pan jozek: W sumie wysoka tolerka zmusza do tego o czym mówisz. U mnie nie występują już żadne cevy i inne bajery, dex nadaje się już tylko do dodawania wszystkiemu "magii". Smutne.
A co do tryptamin to wszystko fajnie, ale jak ja mam znaleźć RC shop z dajmy na to 4-ho-metem i na dodatek mieć pewność że nie zrobią mnie w chuja? Nie ma tego na pęczki. Ostatni jaki znałem zamknęli niedawno.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.