Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 121 / 1 / 0
hymm.. piszecie, że browar załatwia sprawe. U mnie nie! Jak napije sie browara, to 5 minut po wypiciu chce mi sie jeść jak cholera, chyba że mam jeszcze jednego, później następnego i następnego.
Ogólnie z gastro nie mam takich problemów (dopóki nie zacznę jeść), ale moi znajomi mają i dlatego chciałbym poznać jakieś super sposoby na ominięcie tego hehehe...
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Natana »
A ja odkad pamietam mialam straszne problemy z brakiem apetytu. Jedzenie moglo dla mne nie istniec. Zaczelam palic i problemy sie skonczyly :) A najedzenie sie przed nie pomaga (przynajmniej mi). Gastro sie wlacza w koncowej fazie ujarania i nawet wtedy jak wczesniej zjesz konkretny obiad
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Darxes »
Ja osobiście uwielbiam gastro i bez tego mj straciłoby w mych oczach ;) Mój sposób to: podgotować ziemniaki 15 min, pokroić w kostke/plastry, na brytfanke i do mocno nagrzanego piekarnika na około 40 min. Pod koniec zapiekania posypać je obficie curry, troche pieprzu i dorzucić posiekaną cebule... i nabić bonga :) Smak ziemniaków w połączeniu z cebulą, pieprzem i curry jest dla mnie genialny na gastro, miło łaskocze kubki smakowe... a i cenowo ziemniaki i cebula to taniocha. Kanapki mi srednio odpowiadają, wole zdecydowanie coś na ciepło.

PS. Najlepsze ziemniaki do zapiekania czy na frytki to janówki, ale chyba tylko na placach je mają.

PIS out
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Mam problem z gastro jak pale sama, bo wtedy mniej wokoło sie dzieje (mimo ze generalnie pali mi sie samej zajebiscie i uwielbiam to) i zaczynam sobie myslec jak przyjemnie byłoby cos zjeśc. I to zazwczaj wymyslam sobie najrozniejsze danka, jak najwiecej smaków, nie jem byle czego bo nie robie tego na codzien i w ogóle zdrowo sie odzywiam. Nie czuje głodu, tylko własnie tę ochote na przyjemnosc, na smak.
Jak wiesz ze wkońcu cie gastro dopadnie, to przed jaraniem warto sobie przygotowac jakies jedzenie. Kupic sporo owoców, jogurtów (chociaz podobno nabiał zbija faze, nie wiem bo jak jem to zawsze pod koniec wiec trudno powiedziec czy faza schodzi od tego co jem czy po prostu dlatego ze juz txc uchodzi). Mysle ze to jest najlepsze. Wtedy nie je sie byle czego, tylko to co na trzeźwo i racjonalnie sie sobie przygotuje. Trzeba zadbać o swoje fazy :)
Na koniec tylko powtórze to, co juz ktos wspominał - przede wszystkim duzo blonnika. On pęcznieje w żołądku wiec szybko daje uczucie sytości.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Olsen »
Jako że jestem dziewczyną i dbam o linię, nauczyłam się panowac jakos nad gastro.Po1 nie pale na pusty żołądek(moim zdaniem faza jest wtedy krótka i szybko 'włącza się żarłoczek' ), jak już czuję że gastr mnie dopadnie piję dużo, duuuuuużo (ale naprawde dużo) wody niegazowanej, najlepiej smakowej i to najczęściej pomaga. A jak nie to idę umyć zęby-przecież nie będę jeść jak dopiero co umyłam zęby;) ,włącxam gierkę jakąś, idę na spacer etc.
Uwaga! Użytkownik Olsen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
Ja i bez zioła mam ostre żarłoczne fazy, a kilogramów mi nie przybywa ani ani :-D Ostatnio regularnie o 4.00 rano wstaje i jem co popadnie, a najbardziej lubię lody ALGIDY "Śmietankowa krówka" z zamkniętymi oczami - pycha ;-)
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
chociaz podobno nabiał zbija faze
ogolnie jak sie zaczyna wpierdalac, to faza schodzi... przynajmniej ja tak mam :) ale ostatnio mi znikaja gastro fazy. no i dobrze bo przez nie moj brzuch wyglada tak jak wyglada :D jakbym nie palil, to pewnie bylbym chudy, a tak wygladam niezbyt atrakcyjnie (w sumie jebie mnie to :D ale dziewczyn juz nie... :( )
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 267 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: makabaka »
Ja osobiście po spaleniu haszu zjadłem w godzine 2 hamburgery i 3 zapiekanki ;) a jestem dosyć szczupłą osobą.
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
imho sposobu niema, ja wciołem kiedys w ciagu 1,5 godziny 8 roznych batoników : grześki,twixy,marsy itd.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Gastrofaza to u mnie norma - zawsze mnie zlapie, pytanie tylko: wczesniej czy pozniej:)) Dobry sposob na gastro to nawpierniczac sie przed palonkiem, ale na dlugo to to nie starczy:) Cale szczescie, ze nie mam zadnych problemow z nadwaga, wiec moge jesc ile chce bez zadnych wyrzutow sumienia:) A swoja droga: dobra gastrofaza czasami nie jest zla. W koncu nie od kozery jedzenie na baku jest tak zajebiscie przyjemne:D

Za to np. nigdy nie widzialem, zeby moja przyjaciolka miala kiedykolwiek gastro, a pale z nia duzo. Ciekawe dlaczego?:)
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2006 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.