Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 292 / 5 / 0
Motyl jesteś w stanie opisać efekty samego rti czy próbowałeś tego zmieszanego z koksem w 1 worku ?
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 279 / 1 / 0
w nos poszło 150 mg i trzymało dosyć długo i całkiem przyjemnie ale to było typowe rozleniwienie serotoninowe. Oczy lekko były na pewno wykukane po wiekszej ilości pewnie by sie mocno to rzuciło w oczy no i problemy ze snem po tej ilości miałem, koleszki ode mnie zjedli po 200 mg i w sumie zadowoleni byli ale stwierdziliśmy jedno znacznie że to koko ni chu ja nie przypomina %-D
  • 2428 / 92 / 0
Mnie to zastanawia ten brak bólu przy sniffie ^_^ czyżby to był mix-ketonowy Erica ? %-D
Anyłej nie na polskie realia jest w tej chwili dostępny Dichloropane :blush: a szkoda , bo bardzo milutki w działaniu jest :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nom juz moge powiedziec, stuff bdb....mocno euforyczny. I`am happy :heart: i to juz po 70mg w nosa. Co do bólu śluzówki to jakiś tam występuje, ale kto by na to patrzyl : )) liczy sie efekt :yay: Teraz zobaczymy ile trzyma :*)
Uwaga! Użytkownik OLISADEBE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / 7 / 0
daj wiecej informacji, nada sie to na impreze do klubu? Czy raczej serotoninowe rozleniwienie?
  • 641 / 16 / 0
Może wreszcie jakiś przełom i znajdzie się prawdziwy designer-cocaine, bo to co było do tej pory to albo toksykologia albo pomyłka. Opiszcie dokładniej, jakie efekty ci którzy używali (te uboczne także).
  • 2428 / 92 / 0
voorman - Z tego co kojarzę to w kwestii efektów ubocznych danego RC jesteś bardzo wybredny , więc do DCP radzę podchodzić z ostrożnością bo jednego 20mg potrafi zmiażdżyć efektami ubocznymi a drugi będzie walił po 150mg i prawie nic mu nie będzie doskwierać ^_^ Przełom to niestety to nie jest , ale warto sie z tym RC poznać ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6245 / 446 / 12
Jeśli mówisz o efektach, to może i nie jest, ale jest to pierwszy RC na szkielecie kokainy - tropanie. To przełom dla całej grupy designer cocaine.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1179 / 9 / 0
A jakieś konkrety co do długości działania?
  • 442 / 6 / 0
dziwne to w chuuuuuj. W głowie się kręci, szczękościsk, przyjebanie. Euforii brak. Ochoty na cokolwiek brak.
Ach, ja cały czas na buprze jestem, więc mogło mi to coś tam spłycić, ale no, nie sądzę. Wyczuwalne działanie, ale dziwne :/
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.