Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Trzymaliśmy tak po jednym kartonie LSZ przez 45 minut w letniej wodzie.
Jeden karton i.v. porównałbym do 4-5 podjęzykowo/poddziąsłowo - niestety tylko pod względem wizuali i efektów fizycznych; psychicznie czuliśmy się bardzo trzeźwo, nawet na peaku nie opuściło nas trzeźwe myślenie, nie było też żadnych spektakularnych przemyśleń (a przy jedzonym było i to sporo), także sam już nie wiem co o tym sądzić. Taki trip bez tripa - jedynie fajne efekty zmysłowe, ale nic poza tym. No i po peaku pozostawia cholerne poczucie niedosytu i dezorientacji.
Pewnie jeszcze kiedyś spróbuję podać tą droga jakąś psychodelę, ale nie wygląda mi to zbyt spektakularnie...
CosmoDo pisze:Po co chcesz to brac dozylnie ? Chcesz srogiego mindfucku, strzalu w czerep podczas wejscia ? Czy chodzi o ekonomie ? Substancja jest tak tania, ze bez problemu mozna wrzucac pod dziaslo.Wierzaca pisze:Jaką dawkę poradzilibyście 25I i.v na pierwszy raz z zerową tolerancją na fenyloetyloaminy?
Jesli juz musisz podawac to dozylnie to raczej 500mcg powinno byc spoko, ale uwazaj !
Punks
nienot
Dead
Nieskończoność w szklance mieść.
Mam mały dylemat...
Ostatnio dostałem kilka kartonów NBOMe i jedyne informacje jakie posiadam na ich temat to tylko to, że jest to albo 500ug 25B-NBOMe lub też 750ug 25I-NBOMe.
Nie mam zamiaru grać w psychodeliczny totalizator sportowy więc można je w jakiś sposób rozponać? np. po kartonach?
Nie chce mieć fazy jak po trzech kartonach LSD ~300ug na pierwszy raz.
Pozdrawiam.
Nie rozpoznasz tego choćbyś się zesrał.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.