Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
syntetyki czy naturale
syntetyki wale
135
37%
pale naturale
231
63%

Liczba głosów: 366

ODPOWIEDZ
  • 269 / 3 / 0
Plus warto dodać, że łatwo można na lipny sort natury trafić - znajomi bez znajomości dostawali po 3 szkity na worku.
cannabacchus
  • 987 / 8 / 0
Nie ma jak baka :) Najlepiej jeszcze ze swoich plantów. Taka cieszy najbardziej.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / / 0
marihuana jest bezkonkurencyjna, gdy trafia się jaranie od kogoś, kto ma własne roślinki. Znam może 2-3 dilerów, którzy handlują porządnym towarkiem. Większość oferuje strasznie biedną trawkę.

Czasem tęsknię za dawną smart shivą. To było coś. Niezwykłe psychodeliczne przeżycia. Black Widow ze Smarta również była bardzo fajna i oferowała ciekawą fazę. Potem te wszystkie konkrety i tajfuny zepsuły opinię mieszankom. Uznano, że to jest towar dla ludzi, którzy preferują stan warzywny.

JWH-210 też był bardzo sympatyczny. Tak się złożyło, że gdy miałam mieszankę na bazie JWH-210, dilerzy oferowali bardzo kiepskiej jakości trawkę, więc zdecydowanie preferowałam syntetyk.

Wiele bym dała za "przepis" na smart shivę z czasów, gdy to była naprawdę fantastyczna mieszanka.
Uwaga! Użytkownik glizda jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
zadałes to pytanie w dziale poswieconym tak naprawde tylko syntetykom, stad wiekszosc postow pochlebnych (chociaz wyniki w ankiecie 38/62 na rzecz marii...). gdybys zadal to pytanie w dziale o mj, pewnie byloby to bardziej cos w stylu 90/10 - 95/5.
wole syntetyki... ekonomia, brak przypalu, jak zamowie sobie kuriera to nie wystepuje pierdolona dylatacja czasu jak przy mj gdzie z 15 minut robi sie godzina, dwie albo i piec
co do fazy... po dluzszej abstynencji zdecydowanie bardziej podoba mi sie banka po mj, kiedy rzeczywiscie percepcja jest zajebiscie wyostrzona, bodzce wyrazniejsze i neverending banan na twarzy
w sumie po przerwie wrazenia po dopkach, choc oczywko nie sa takie same, to jednak przypominaja te po mj i wszystkich prawdziwkow ktorzy gotuja sie czytajac takie >>herezje<< pozdrawiam
sytuacja zmienia sie, kiedy zaczynamy palic codziennie, mj traci nieporownywalnie swoj klimat przy ciagach kilkudniowych, w przypadku dopkow pozostaje jednak ten cudowny efekt hammerfista na pysk i tu jak dla mnie rowniez rysuje sie przewaga syntetykow
zdecydowanie wole dopki, ostatnio majac dostep do osiedlowych nie mialem ochoty nawet patrzec na weed, tolerancja krzyzowa czy nie...
  • 1456 / 19 / 0
Jeżeli już mówimy o ciągach to jak dla mnie syntetyki zdecydowanie przegrywają, szybko się nudzą (szybciej niż MJ), a tolerancja jednak rośnie w szybkim tempie i stan upalenia też się trochę skraca (mówię tutaj akurat o rodzinie substancji JWH, ostatnio najczęściej 307 używam).
Najlepiej w ogóle nie robić ciągów, wtedy czy to syntetyk czy MJ, jest zajebiście za każdym razem.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 3 / 0
KeFaS pisze:
Najlepiej w ogóle nie robić ciągów
a to jest możliwe? 8-( chyba tylko na początku...
żartowałem.
  • 6255 / 446 / 12
Oczywiście, że jest. Ja ciąg na AM-2201 miałem właśnie na początku "znajomości", później miałem dość i paliłem dwa razy w tygodniu (jeden raz ≠ jedna lufka). Kanna się do tego nie nadają.

JWH-122 się nadawało - zero przypału z tego tytułu. Ale zdelegalizowali, kuhwy!
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1456 / 19 / 0
Wszystko jest możliwe, po prostu trzeba zmienić podejście do używek (wszelkiego rodzaju) i nie robić głupot typu dopalanie wszędzie gdzie się da, w pracy, w szkole, itd. Bo to właśnie jest najszybsza droga do ciągów.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 3 / 0
Wiem, wiem sam jestem w trakcie pierwszej poważniejszej dla mnie przerwy (3 doby) od jakichkolwiek kannabinoidow (syntetycznych i naturalnych), nie miałem takiej przerwy od grudnia tamtego roku :nuts:
wszystko zależy właśnie od sposobu myślenia który sobie wmówić bardzo ciężko po takim mitingu ale już czuję się o wiele lepiej i myśle , ze tym razem się uda, tylko ze spaniem i apetytem cieżko jeszcze :/
pierwsze 2 dni były najgorsze, wybuchy gniewu i depresja była nie do ogarnięcia a znajomi mówią, że chodze caly czas nafukany a ja tylko przestałem palić %-D
żartowałem.
  • 278 / 3 / 0
Wkręcasz sobie :). Ja od 5 dni nie pale tak jak Ty ani naturala ani syntetyków.. wkurw to jedynie efekt uboczny braku rozluznienia po THC :). Wszystko do opanowania, chodz sam narzekam - od prawie 10 lat pale Merry bardzo regularnie, a od jakiegos roku syntetyczne kannabinoidy z braku dobrej jakości merry i zaprzestania wydawania kasy w błoto za pare kanek szitu, który ledwo co ma wspolnego z prawdziwą holandią. Radzę sobie jak na polaka przystało: spora dawka śmiertelnych promili. Bynajmniej dziś pękne :) czas zapalić naturala.
Tak na marginesie to wg. mnie najgorzej jest się oderwać od równoczesnych mixów naturalnej ganji plus pare mg naturalnego kannabinoidu.. tzn wbijamy topka jakiejś dobrej ganji i posypujemy to np. paroma mg JWH-307, efekt po jest tak pięknie ujebujący, że następnego dnia ani natural ani syntetyk osobno nie dają nwet połowy piękna z fazy po połączeniu ich razem :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.