Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Czasem tęsknię za dawną smart shivą. To było coś. Niezwykłe psychodeliczne przeżycia. Black Widow ze Smarta również była bardzo fajna i oferowała ciekawą fazę. Potem te wszystkie konkrety i tajfuny zepsuły opinię mieszankom. Uznano, że to jest towar dla ludzi, którzy preferują stan warzywny.
JWH-210 też był bardzo sympatyczny. Tak się złożyło, że gdy miałam mieszankę na bazie JWH-210, dilerzy oferowali bardzo kiepskiej jakości trawkę, więc zdecydowanie preferowałam syntetyk.
Wiele bym dała za "przepis" na smart shivę z czasów, gdy to była naprawdę fantastyczna mieszanka.
wole syntetyki... ekonomia, brak przypalu, jak zamowie sobie kuriera to nie wystepuje pierdolona dylatacja czasu jak przy mj gdzie z 15 minut robi sie godzina, dwie albo i piec
co do fazy... po dluzszej abstynencji zdecydowanie bardziej podoba mi sie banka po mj, kiedy rzeczywiscie percepcja jest zajebiscie wyostrzona, bodzce wyrazniejsze i neverending banan na twarzy
w sumie po przerwie wrazenia po dopkach, choc oczywko nie sa takie same, to jednak przypominaja te po mj i wszystkich prawdziwkow ktorzy gotuja sie czytajac takie >>herezje<< pozdrawiam
sytuacja zmienia sie, kiedy zaczynamy palic codziennie, mj traci nieporownywalnie swoj klimat przy ciagach kilkudniowych, w przypadku dopkow pozostaje jednak ten cudowny efekt hammerfista na pysk i tu jak dla mnie rowniez rysuje sie przewaga syntetykow
zdecydowanie wole dopki, ostatnio majac dostep do osiedlowych nie mialem ochoty nawet patrzec na weed, tolerancja krzyzowa czy nie...
Najlepiej w ogóle nie robić ciągów, wtedy czy to syntetyk czy MJ, jest zajebiście za każdym razem.
KeFaS pisze:Najlepiej w ogóle nie robić ciągów
wszystko zależy właśnie od sposobu myślenia który sobie wmówić bardzo ciężko po takim mitingu ale już czuję się o wiele lepiej i myśle , ze tym razem się uda, tylko ze spaniem i apetytem cieżko jeszcze :/
pierwsze 2 dni były najgorsze, wybuchy gniewu i depresja była nie do ogarnięcia a znajomi mówią, że chodze caly czas nafukany a ja tylko przestałem palić
Tak na marginesie to wg. mnie najgorzej jest się oderwać od równoczesnych mixów naturalnej ganji plus pare mg naturalnego kannabinoidu.. tzn wbijamy topka jakiejś dobrej ganji i posypujemy to np. paroma mg JWH-307, efekt po jest tak pięknie ujebujący, że następnego dnia ani natural ani syntetyk osobno nie dają nwet połowy piękna z fazy po połączeniu ich razem :)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.