Noi Albinoi pisze:przeczytałam cały wątek i mam proste pytanie: czy są duże szanse, że NIE wydadzą mi w aptece 5 zamówionych opakowań? właśnie chce złożyć zamówienie, bo mam dosyc biegania po aptekach
Wszystko zależy od farmaceuty.
Noi Albinoi pisze:przeczytałam cały wątek i mam proste pytanie: czy są duże szanse, że NIE wydadzą mi w aptece 5 zamówionych opakowań? właśnie chce złożyć zamówienie, bo mam dosyc biegania po aptekach
gazyfikacja plazmy pisze:haha, normalnie padlem :) 8 opakowań, bo 4 thio i 4 antki. Później zamawiałem sam antidol, thio mialem taniej w aptece naziemnej.chru pisze: pewnie na dwoch kontach leci
Ja w końcu znalazłem taką w której moge odbierać nawet co 2 dni, młoda ekipa więc wiedzą o co kaman :-) Niestety nie zdradze Ci jej, też napewno swoją znajdziesz.
W przy dwuch pierwszych zamówieniach nie było żadnego problemu. Jedynie przy ostatniej aptece był mały problemik:
- Przyszedłem odebrać zamówienie na X
(sprawdza w komputerze... chwila zastanowienia)
- Na co to było zamówienie?
- Na Antidol
(pokazuje mi dane zamówienia i wskazując na mój email pyta co to jest)
- No moja poczta (zdałem sobie sprawę, że przecież zamawiam leki na fałszywe dane i jak byk stoi inne imie na początku emaila xD)
(niechętnie poszła po 5 opakowań leku)
- Pan wie, że to szkodliwe?
- Tak, zdaje sobie z tego sprawę
- Nie można tych leków nadużywać
- Rozumiem
(znowu chwila zastanowienia)
- Dla kogo te leki?
- Dla rodziny
Kupiłem jeszcze chamsko jedno opakowanie Thicodinu i uprzejmie podziękowałem wychodząc
ROBAK13 pisze:Skorzystałem pierwszy raz z DOZ'u. Miło, szybko i przyjemnie :) . 3 zamówienia w 3 aptekach. Jeszcze do czwartej wstąpiłem po drodze. 17 opakowań Antka i jedno Thico przyniosłem xD.
W przy dwuch pierwszych zamówieniach nie było żadnego problemu. Jedynie przy ostatniej aptece był mały problemik:
- Przyszedłem odebrać zamówienie na X
(sprawdza w komputerze... chwila zastanowienia)
- Na co to było zamówienie?
- Na Antidol
(pokazuje mi dane zamówienia i wskazując na mój email pyta co to jest)
- No moja poczta (zdałem sobie sprawę, że przecież zamawiam leki na fałszywe dane i jak byk stoi inne imie na początku emaila xD)
(niechętnie poszła po 5 opakowań leku)
- Pan wie, że to szkodliwe?
- Tak, zdaje sobie z tego sprawę
- Nie można tych leków nadużywać
- Rozumiem
(znowu chwila zastanowienia)
- Dla kogo te leki?
- Dla rodziny
Kupiłem jeszcze chamsko jedno opakowanie Thicodinu i uprzejmie podziękowałem wychodząc
ROBAK13 pisze:
Ja tam spróbuję jeszcze bezczelniej - kiedy pójdę pierwszy raz do nowej apteki, gdzie mnie nie znają, to zacznę od tekstu "a ten thicodin to dobry jest? bo ciocia mówiła ze rewelacyjny" :-D
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."