drugie pytanie: czy na pierwszy raz z 2C-P zjeść 5mg w bombce czy może donosowo? lubie silne doznania ale nie chce przesadzić :D
GG Allin pisze:alko zawsze na propsie, nos odpada - uwierz mi :mrgreen:
czemu nos odpada? nie chciałbym żeby było za słabo, bo to ostatni mój materiał przed nowelizacją. jak masz na myśli tylko jakieś pieczenie to myślę, że przeżyje ;d
edit: dodam jeszcze ze nbomy I i C dosyć słabo mnie klepały w ilości 1mg. większego doświadczenia w fenylkach nie mam
Ale 5mg to mało. może i warto wciągnąć.
Poniżej posty z wątku ogólnego o zażywaniu donosowym
search.php?keywords=sniff&t=22838&sf=msgonly
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.