Mysle ze przyda sie opis tak malo znanej substancji
P.S niech to ktos wypieprzy tam gdzie trxzeba bo ja nie moglem zalozyc tematu w dziale z trip raportami tylko tu :>
[ external image ]
Substancja: 2C-P (2,5-dimethoxy-4-(n)-propylfenetylamina)
Dawka: 10 mg oral / roztwor
Doswiadczenie: w psychodelikach : LSD , bromo-dragonFLY(S i R) , DOC , DOI , 2C-T-21 , 2C-E , 2C-B-FLY , 4-AcO-DMT , 4-HO-MET , 4-HO-MiPT , AMT , DPT , grzyby
S&S : Ja i 2 moich qmpli wszyscy nastawieni na mocny trip , miejsce : wolne mieszkanie u jednego z naszego qmpli , plener
100 mg substancji rozpuszczono w 10 ml spiytusu , nastepnie nabrano do strzykawki po 1 ml na 1 osobe.
Dawka wydawala sie w sam raz optymalna na mocna podroz (dawkowanie to 6-10mg)
W Pihkalu Shulgin pisze ze substancja wchodzi 3-5 h w praktyce 1-3 h.
O godzinie 17 spozylismy roztwor 10 mg w alkoholu.
17:30 Zaczyna sie bodyload u mnie wystapily lekkie mdlosci , drzenie miesni i zmiany temperatury i typowe fenetylaminowe uniesienie.
jeden z kolegow mial bardzo tragicznie caly sie trzasl , wymiotowal , i nie mogl sie ruszyc . Skarzyl sie ze juz mu zaczyna wchodzic
18:00 Pojawiaja sie pierwsze efekty Na scianie zaczynaja sie tworzyc rozne wzory od kolek po kreseczki wszystko budzi sie do zycia . .
18:30-20:00 Wszystko nabiera na sile . Sciana ktora wczesniej byla biala zaczyna sie mienic kolorami od zoltego po czerwonego . Wizuale rosna w zastraszajacym tempie zaczynaja sie tworzyc dziwne tekstury podobne do tych na LSD wszystko sie wtapia w otoczenie : przedmioty ludzie .Twarze ludzie straszine sie wykrzywiaja i zmieniaja . Nie jestem w stanie spojrzec gdzies dluzej w jedno miejsce poniewaz wszystko sie rozplywa , wizuale wypelniaja caly pokoj . Odbior muzyki jest taki sam jak po 2C-E Piekna synestezja Czujesz jak kazdy dzwiek przechodzi po twoim ciele , kazdy dzwiek generuje inny kolor . Lezymy tak z pol h sluchajac muzyki . Mielismy wyjsc na dwor lecz niestety padal deszcz wiec postanowilismy przeczekac
Pozniej kolega zawolal mnie zebym zszedl na dol poogladac TV .
Niestety to nie psychodelik do takich rzeczy w takiej dawce naprawde ciezko skoncentrowac sie na czymkolwiek zamiast tv urzekl mnie pokoj mojego kolegi . Kolory z ekranu rozlewaja sie po calym mieszkaniu . Krople deszczu ktore byly na szybie ukladaly sie w skomplikowane wzory , widzialem jak woda na zewnatrz paruje i przedostaje sie do mieszkania ( mozliwe ze mi sie wydawalo :) ) Rosliny rozchodzily sie po calym mieszkaniu. Substancje polecam brac w ciemnych miejscach wtedy wizuale sa naprawde rewelacyjne
20:00 - 23:00
Przyjezdza do nas jeszcze jeden qmpel Okazuje sie ze jest on samochodem.
jedziemy w jakies pola. Swiat na 2C-P jest naprawde piekny duzo kolorow , wszystko jest puszyste od nieba , drzewa po trawke . Cala ulica pieknie blyszczy sie i mieni po deszczu.
Chce mi sie lac ide w jakas kepe zalatwic potrzebe lecz niestety zawiodlem sie 2C-P to jedyny psychodelik po ktorym mialem problem z zalatwieniem porzeby :)
Patrze sie na trawe ta zaczyna wyrastac i przybiera gigantyczne rozmiary.Wsiadamy w samochod jedziemy do Biedronki kupic wody mineralnej
Wchodzimy do sklepu lecz tak szybko jak weszlismy wyszlismy stamtad to nie jest psychodelik do kontaktu z ludzmi . Euforia naprawde jest ogromna nie da sie zachowac powagi co chwile ktos wybucha smiechem . Musielismy wyslac trzezwego kolege zeby nam kupil wode.
Jedziemy dalej Nastepnym punktem byla pobliska gorka z ktorej bylo widac cala panorame miasta .Calkowite zadupie nic swiatel . Horyzont po ciemnej stronie zmienia kolory . Niebo zlewa sie z otoczeniem Ciezko odroznic co bylo czym , raz widze morze innym razem trawa przybiera ludzkie ksztalty :)
Odjezdzamy z miejscowki postanawiamy jechac do niedalekiej wsi ( las , rzeczka czyli wsyzstko co najlepsze) wychodzimy na spacer . Wchodzimy w las niestety jeden qmpel decyduje sie zostac w samochodzie ( ten co mial okropny bodyload ) gdyz stwierdza ze ma za mocno i ledwo co ogarnia :)
Patrze sie na korony drzew a tam wizuale dokladnie takie same jak po LSD ( "witraze" mozaiki czy jak to kto tam nazywa ) :) Po malym spacerze postanawiamy wracac do domu (pogoda nam nie pozwolila zostac dluzej a qmpel co mial samochod musial wracac do domu )
24:00 - 4.00
Wracamy do domu . Niestety wieczor zepsul nam jeden ze znajomych ktory przyszedl najebany i zaczal gadke zebysmy mu dawli jakies kwasy ze on wpierdoli wszystko i ze ma na to wyjebane co mu sie stanie( nie ma to jak dore s&s ) Zwolal on tez swojego drugie qmpla tez ladnie najebany Troche z nimi pogadalem ciezka to byla rozmowa
Psychodelikow im nie dalismy dalismy za to im clonazepam dzieki temu mielismy spokoj do samego rana
Poszlismy do pokoju rodzicow kolegi . Bylo tam mega wielkie lozko a naprzeciwko lustra . Wzielismy ze soba glosniki i sluchalismy tak muzyki do jakies 4 rano ogladajac sie w lustrach i rozmawiajac o pierdolach :) Zapomnialem dodac ze o polnocy poczulem sie normalnei tak jakby peak mi zszedl ale gdzie tam 2C-P jest taka substancja ze wydaje ci sie ze jest normalnie az nagle znow jebnie i wszystko zaczyna sie od poczatku Wszystko trwalo tak do 3 nad ranem. O godzinie 4-5 stiwerdzilem ze jestem bardzo zmeczony i chcialbym pojsc spac a nie chcialem wrzucac benzo , dodam ze qmpel ktory mial to nieogarniecie caly czas benzo dorzucal nad ranem dorzucil jeszcze z 4 mg clonazepamu i zasnal .Porozmawialem troche z qmplem i pozniej nie pamietam co bylo :>o godzinie 6 rano wydaje mi sie ze zapadlem w pol sen bo ocknalem sie o jakiejs 10 rano.
Efekty wizualne tego srodka dalo sie odczuc jeszcze do jakies 12 popoludniu.
Samopoczucie na drugi dzien : zero zmeczenia , swietny humor
2C-P wskakuje na 1 miejsce moich ulubionych psytchodelikow.
Dodam ze sam trip na 2C-P przypomina LSD i 2C-E w jednym
To by bylo na tyle
Jesli macie jakies zastrzezenia co do TR to piszcie smialo moze nastepnym razem wyskrobie cos lepszego.
Pozdrawiam
Dodam jeszcze wpis w PiHKAL - surveilled
jest jakas tryptamina, poza AMT, ktora dziala mniej wiecej tak samo dlugo? Bo od dawna planowalem 2C-E +4-AcO-DMT, ale jak widze 2C-P bedzie jeszcze lepsze do takiego polaczenia. Tylko smutno sie zrobi, jak tryptamina skonczy dzialac, a fen jeszcze nie ]
5-MeO-AMT, działa nawet i kilkanaście h, tylko to bardziej męczarnia niż przyjemność. Dla mnie bardzo dobrze łączy się długo działające fen (DOx) lub LSD z tryptaminami, tryptaminę wrzucamy na peaku fen czy LSD i rozkoszujemy się masakrą wizualna :D Stosowałem różne miksy i z każdego byłem bardziej niż zadowolony.
Chodiz mi tu o tolerancje
Edit: Jak to jest z tym AMT mozna mixowac to z innymi tryptaminami i fenetylaminami ?
Ponoc jest to tez inhibitor iMAO
kapo pisze:Psychodelikow im nie dalismy dalismy za to im clonazepam dzieki temu mielismy spokoj do samego rana
edit: Z tego, co czytam, to działanie głównie euforyczno-wizualne, czy wystąpiły również jakieś introspekcje, przemyślenia i tym podobne?
Ponoc 2C-P ma dzialanie enteogeniczne ale ja poprostu nie mialem kiedy sprawdzac tego (caly trip spedzony z qmplami ) Mysle ze jak sprobjoje z roznymi s&s to bede mogl cos wiecej powiedziec Szczegolnie jak wezme sam
Zapomnialem dodac ze 2C-P w trakcie tripa jest calkowicie neutralne dla organizmu Nie czujesz zadnego chemicznego strucia czy innych ubocznych efektow ktore by przeszkadzaly w rozkoszowaniu sie tripem :cheesy:
A jak zarzucimy na peaku fen.tryptamine to zrobi tak samo mocnoj jakbys wzial na poczatku ?
Chodiz mi tu o tolerancje
Edit]
Nigdy nie dorzucałem tryptaminy na samym początku, szkoda mi jej na bodyload, w przypadku LSD to po jakiś 1,5h dojadałem i było bosko. Nie martwił bym się o tolerancję, działanie jest naprawdę intensywne i nigdy nie czułem niedosytu. Tolerancja może się pojawić wg mnie np drugiego dnia czy klika dni po zabawach z jedną czy drugą substancją. Tak na świeżo zapasy neuroprzekaźników są jeszcze na tyle zasobne by pokazać piękno i moc synergii takiego miksu.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/8/83617d11-5af8-444b-b417-c4e791e02a9e/obraz_2024-04-16_175011070.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250531%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250531T225502Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=77795395ec18ddd5bb2e5e0805fd83c04d1c736547e84dabb10708c5fd27197a)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/129-271054.jpg)
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję
67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.