4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / 1 / 0
jak sobie pomysle ile wydalem na mef z dopow i reala to za glowe sie lapie, ile przypalow, klotni itp.

Wieczne zmiany planow na wieczor jezeli w ofercie ktos mial opcje mef. Ogolnie fajna sprawa, ale z umieraem a jak wiadomo, ciezko po tym miec umiar.:)

akutalnie od sieprnia nie mefione, only kolumbia. Ale mysle czy na sylwka na lajcie sobie nie wziac jedynki, gdyz za kazdym razem co kupie kokosy to gowno, i jeste zawiedziony nie juz cena jaka dalem, ale dzialaniem...
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
noithai pisze:
trass - prawda, nie czulem, tylko ze uzewnecznianie sie w taki sposob uwazam za godny pozalowania i robiacy wiecej szkody, nizli pozytku. A co do pisania w jezyku polskim, to zdania nie zmienie ;)
Przyznam, że nie do końca rozumiem twojego rozumowania. Z tego co napisałeś wcześniej wynika, że nie można być autorytetem jeżeli nie jest się w stanie pisać idealnie składnie i co najważniejsze bez błędów ortograficznych (jak wiadomo błędy ortograficzne w sposób całkowity zmieniają sens zdania:)). Czy masz jakieś dowody na poparcie swej tezy? Dalej wyjaśnij mi proszę na jakiej zasadzie uzewnętrznianie się tego jegomościa przynosi więcej szkody niż pożytku? Pytam poważnie, bo może ja w zły sposób odebrałem jego posta i przeoczyłem ten pierwiastek szkody?
katotaliban pisze:
Wiele osob tu projektuje swoje wjebanie sie w substancje i twierdzi, "ze mefedron to gowno" Mefedron to nie gown tylko zajebista substnacja, a to ze sie w nia wjebujecie to wasza wina. Mozna mefa uzywac raz na jakis czas i odczuwac tylko pozytywne skutki (aczkolwiek jest to bardzo trudne, co nie zmienia faktu, ze mozliwe)
A ja zmodyfikuje twoje twierdzenie nieco i powiem tak: Dla jednych to gówno, a dla innych cudowna substancja. Twierdzenie, że to po prostu cudowna substancja, bo ci co się w nią wjebują robią to z własnej winy jest dla mnie absurdalne. Ta substancja jest niebezpieczna właśnie dlatego, ze masę ludzi się w nią wjebuje z własnej winy dużo łatwiej niż z własnej winy w inne substancje.
Uwaga! Użytkownik mastman_v2-1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 6 / 1
Co mef spieprzył ? Spadek masy ciała, blok serca (na szczęście niepełny), nadciśnienie, trudność z odczuwaniem przyjemności.
  • 2129 / 31 / 0
Na szczęście nie spieprzył nic. Aczkolwiek nie brałem nigdy w ciągu. Brałem 1 czasami 2 razy w tygodniu ( zwłaszcza w weekendy) przez jakieś 3 miesiące. Ten etap jednak mam już dawno za sobą. Uważam jednak, że mefedron był i tak mniej szkodliwy niż te spidujące, dopalczowe gówna. Raz spróbowałem jakiegoś syfu - nitro z jednego z tych sklepów, bo myślałem, że to będzie coś a'la mef. Nigdy nie miałem takiego kurewskiego zjazdu jak po tym syfie. Na zwale miałem problem z utrzymaniem równowagi, wyartykułowaniem jakiegoś zdania złożonego a serce waliło jak oszalałe. Po mefedronie zjazd był krótki i można było po nim w miarę normalnie funkcjonować.

Po tym doświadczeniu z nitro jednak, dałem sobie spokój z tą grupą substancji.
  • 86 / 3 / 0
po ponad 1,5 roku zażywania:

-Depresja
- Przemęczenie
- Brak odczuwania przyjemnosci
- Nerwica
- Stany lękowe
  • 38 / 1 / 0
Ostro nakurwialem mefa przez rok
Zrobilem badania
Ekg Echo tomograf mozgu i wszystko okej..
nie mowie ze to nie szkodzi moze po prostu mam szczescie
  • 43 / / 0
Damjan91 pisze:
Ostro nakurwialem mefa przez rok
Zrobilem badania
Ekg Echo tomograf mozgu i wszystko okej..
nie mowie ze to nie szkodzi moze po prostu mam szczescie
Nie stwierdzili ci powiększonego serca?
Uwaga! Użytkownik mastman_v2-1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
nom nie :p na echu by chyba wyszlo ?
  • 43 / / 0
Damjan91 pisze:
nom nie :p na echu by chyba wyszlo ?
Wyszłoby na pewno na echu. Pytałem, bo jestem zdziwiony. Spodziewałem się, że po roku mocnego mefowania serce się trochę powiększy.
  • 1931 / 318 / 0
Co mefedron spieprzył w moim życiu? W zasadzie to nic, nie biorę już długo. Negatywnych zmian na psychice brak. Na zdrowiu (wadze) podupadłem od kodzenia, a nie mefienia (notabene po mefie tyłem :D). W zasadzie to tylko ja spieprzyłem coś, wjebałem się na krótki okres w mefa. Drugi raz tego błędu nie zamierzam powtarzać, na tyle głupi nie jestem.

To nie narkotyki są złe. To ludzie są źli. Zastanówcie się co Wy sami spieprzyliście w życiu, bo to co tu się dzieje (ten temat) to tylko zmiana tematu, obarczenie winą nie siebie (za swoje słabości), a narkotyki. Dość żałosne przyznam szczerze.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2011 przez GG Allin, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.