Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
EDIT: Aha, jest też takie coś jak Accacia Confusa - ma postać kory (jak mimoza), jest legalna w PL i zawiera duże ilości DMT; do nabycia w ethnoshopach z zagranicy
Najlepiej nie zamawiac wprost z Holandii, tylko przez inne mniej przypalowe kraje
l s pisze:Czasami sypiaja :)
Najlepiej nie zamawiac wprost z Holandii, tylko przez inne mniej przypalowe kraje
Nie znalazłem żadnego sklepu online z Czech, który ma w ofercie składniki do przygotowania Aya... Mam wrażenie, że Holandia jest najlepszym wyborem - mam przynajmniej pewność co do jakości.
Parathormon pisze:Jak chcesz w polsce mieć DMT on your own to albo synteza (wiedza, umiejętności i SZPRZĘT required) albo sobie sprowadzasz legalne w PL liście Chalipongi i walisz ekstrakcję. Mimoza to już twoje ryzyko, bo celnicy nie śpią...
EDIT: Aha, jest też takie coś jak Accacia Confusa - ma postać kory (jak mimoza), jest legalna w PL i zawiera duże ilości DMT; do nabycia w ethnoshopach z zagranicy
Zastanawiam się, czy warto zamówić odpowiednie składniki w Azariusie na swoje imię i nazwisko, a jako adres podać adres urzędu pocztowego (http://pl.wikipedia.org/wiki/Poste_restante). Smutni panowie raczej nie będą na mnie koczować pod urzędem przez 2 tygodnie, więc (mam wrażenie) ryzyko przypału nie jest bardzo duże. Co sądzicie?
Już trochę czasu rozmyślam nad Ayahuascą. Na podstawie receptur, które poznałem oraz przeczytanych doświadczeń innych ludzi, najbardziej zależy mi na przygotowaniu napoju z Mimosy oraz Caapi. Chcę przynajmniej liznąć tradycyjnej Yage.
Dzięki za pomoc.
Ewentualnie jakieś paczkomaty może?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.