Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
EDIT: Aha, jest też takie coś jak Accacia Confusa - ma postać kory (jak mimoza), jest legalna w PL i zawiera duże ilości DMT; do nabycia w ethnoshopach z zagranicy
Najlepiej nie zamawiac wprost z Holandii, tylko przez inne mniej przypalowe kraje
l s pisze:Czasami sypiaja :)
Najlepiej nie zamawiac wprost z Holandii, tylko przez inne mniej przypalowe kraje
Nie znalazłem żadnego sklepu online z Czech, który ma w ofercie składniki do przygotowania Aya... Mam wrażenie, że Holandia jest najlepszym wyborem - mam przynajmniej pewność co do jakości.
Parathormon pisze:Jak chcesz w polsce mieć DMT on your own to albo synteza (wiedza, umiejętności i SZPRZĘT required) albo sobie sprowadzasz legalne w PL liście Chalipongi i walisz ekstrakcję. Mimoza to już twoje ryzyko, bo celnicy nie śpią...
EDIT: Aha, jest też takie coś jak Accacia Confusa - ma postać kory (jak mimoza), jest legalna w PL i zawiera duże ilości DMT; do nabycia w ethnoshopach z zagranicy
Zastanawiam się, czy warto zamówić odpowiednie składniki w Azariusie na swoje imię i nazwisko, a jako adres podać adres urzędu pocztowego (http://pl.wikipedia.org/wiki/Poste_restante). Smutni panowie raczej nie będą na mnie koczować pod urzędem przez 2 tygodnie, więc (mam wrażenie) ryzyko przypału nie jest bardzo duże. Co sądzicie?
Już trochę czasu rozmyślam nad Ayahuascą. Na podstawie receptur, które poznałem oraz przeczytanych doświadczeń innych ludzi, najbardziej zależy mi na przygotowaniu napoju z Mimosy oraz Caapi. Chcę przynajmniej liznąć tradycyjnej Yage.
Dzięki za pomoc.
Ewentualnie jakieś paczkomaty może?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.