Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 5 / 0
Mam jak Sniffiarz-nie lubię aptecznych dragów.
Jakoś wstyd mi przed samym sobą.
  • 845 / 12 / 0
ALe jestescie ograniczeni przez swoje wyobrazenia. Substancja to substancja, chuj czy jest z apteki, od dilera, ze sklepu z nasionami, czy ze sklepu chemicznego, czy tez z laki.

What's the fuckin difference ? :nuts:
  • 333 / 12 / 0
kompotu - nigdy.
A poza tym to jeżeli coś jest dobre i pewne to niema różnicy gdzie kupione/nabyte, chociaż odurzanie się np Acodinem i tym podobnymi to też raczej nie wchodzi w grę, ale to moje zdanie, a każdy ma prawo do tego żeby wybrać co będzie dla niego odpowiednie.pozdr ;)
<<<La Fete Continue..>>>
  • 705 / 16 / 0
Typowo mam jak koledzy, nie uważam aptecznych dropsów czy proszków ani dopalaczy za dobre. Sekwencja jest taka że mam dosyć dragów chemicznych. Od jakiegoś czasu wolę naturalnego pochodzenia psychodeliki, ale wiązało się to z całkowitą zmianą sposobu życia. Nigdy nie spróbuję acodinu czy innych tabletek z dxm, ani nie spróbuję kleju, czy też gazu, kiranie wg. mnie może być zbyt ciekawe ;-)
Ryyyyyyyba!
  • 179 / 3 / 0
JA na pewno bał bym się LSD i heroiny.
  • 0 / / 0
jakoś nie wyobrażam sobie siebie biorącej psychodeliki, LSD, amfetamine, kokaine, DXM, dopalacze i jakies 90% innych używek :-D
Uwaga! Użytkownik earthangel90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
to co ty cpasz ? :huh:
  • 33 / / 0
bielunia, benzydaminy, jenkemu. A tak to zadnych granic :D
  • 100 / 1 / 0
Nie spróbuję dopalaczy ani DXM.
Nie kupię sobie heroiny, ale jakbym miał możliwość wzięcia za darmo, to nie wiem czy bym nie wziął, zwłaszcza jakby towar czekał gotowy w pompce specjalnie na mnie :-D
bielunia też bym nie wziął, za duże ryzyko.
  • 2497 / 49 / 0
Jankema ze wzgledow religijnych. A tak, to postanowilem sobie, ze sproboje wszystkich, z reszta wiekszosc z tych znanych i "groznych" mam juz za soba. Chyba, ze bedzie mi szkoda kasy na pierdoly, typu BZP.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.