ta lufka od dlugopisu chujowa jest, bo za szeroka.
Szklanki... dobry sprzęt ;) Lubię uhodować na wtórny obieg. Im większy cybuch tym szybciej pęka. Im mniejszy cybuch tym dłużej wytrzyma a ty będziesz się wkurwiać próbując rozpalić skałę bo bijesz za duże do za małej.
Sprężynki niby chronią przed kometami, ale słyszałem że zmienia smak tematu więc nigdy nie próbowałem.
Szklankę zawsze można zamonować w butelce i wtedy jest ekstrawagancki sprzęt :) Zdarzyło się że musiałem trzy razy zmieniać szklankę bo pękała po jednym ładowaniu (bez żarowej)
FajnieJest pisze:to chyba jakiegos fajnego miales, bo ja zawsze mam komety z mojego dlugopisa, poza tym, jest za szeroki zeby swobodnie wlozyc malego topka (nie potrzebuje duzo do ujarania)
jedynie jak rozgrzana upadnie na beton
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.