edit:
przeczytalem Twoj post w watku homet/aco i zwatpilem w skutecznosc ilosci 5-10mg. pewnie zeby cos sensownego odczuc trzeba by spalic z 50mg. ja osobiscie zawiodlem sie na meodalcie- albo nie bylo mi dane cieszyc sie tym opisywanym stanem lub to jest takie liche.
swoja droga tyle stron watku a praktycznie zadnych rozesmianych twarzy wolajacych "ZAKOCHALEM SIE W MEODALCIE!!
Post Fiskussa potwierdza, ze trypty z grupy 5-MeO-xxx sie dobrze warporyzuje.
slim pisze:a jakie efekty?
edit:
przeczytalem Twoj post w watku homet/aco i zwatpilem w skutecznosc ilosci 5-10mg. pewnie zeby cos sensownego odczuc trzeba by spalic z 50mg. ja osobiscie zawiodlem sie na meodalcie- albo nie bylo mi dane cieszyc sie tym opisywanym stanem lub to jest takie liche.
swoja droga tyle stron watku a praktycznie zadnych rozesmianych twarzy wolajacych "ZAKOCHALEM SIE W MEODALCIE!!" hmm...
Hej :)
slim pisze:a jakie efekty?
Fiskuss pisze:działa krótko ale wali nieźle
a nie sprobuje bo szkoda mi kasy a mialem to dosc dawno temu. no chyba ze czyjs opis mnie przekona ;-)
Nie zabije mnie to, ani ze skarpet w astral za bardzo nie wyjebie, a nawet jeśli to prędzej czy później do siebie wróce hehe.
Sprawozdanie walne albo w nocy, albo rano...
I już wiem, że jeśli nie będe zadowolony to gdzieś za około 5 dni (tolerka wróci już na dobre tory chyba prawda? Jestem psychodelicznie czysty gdzieś już od około 3 tygodni) leci 50mg w towarzystwie około 80min po 300mg deksa i jakieś 40 minut do godziny od walnięcia iMAO choćby to w soku z porzeczki...
See you later ;-)
Scalono z postem napisanym przez Qlimax 89 » 08 paź 2010, 18:48 - BrightestStar
Za 15 min aplikacja 25'iu mg.... Poztsnowiłem z przyczyn braku iMAO i DXM'u brać na sucho.
Zobaczymy :D
Scalono z postem napisanym przez Qlimax 89 » 08 paź 2010, 21:23 - BrightestStar
W dawce 25mg oralanie nie było może fajerwrków vzxy innych emocjonalnych prezeżyć jem z dxm' 50mg + 300mg dxm to bedzie dobrze na pewno... To co ta substansja delikatnie zrobiła już daje mi pewność, że w dawce większej plis jakiś wspomacz pokarze pazury hehe. takie moje odczucie
Scalono z postem napisanym przez Qlimax 89 » 09 paź 2010, 00:37 - BrightestStar
spaliłem 50mg.... Nie polecam do brania solo chuba że ze 100mg hehe.
\Ale do miksów to już wiem że będzie cudo :D
Qlimax 89 pisze:spaliłem 50mg.... Nie polecam do brania solo chuba że ze 100mg hehe.
\Ale do miksów to już wiem że będzie cudo :D
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
LEKKO wyostrzone kontury i kolory, ale beż żadnych wizuali. Cevy słabo widoczne....
Ogólnie humor i samopoczucie na zajebistym poziomie, nie ma wachań nastroju które moga do bad tripa doprowadzić.
Motoryka strasznie zjebana chodziłem jak pijany i strąciłem sprzęt do palenia w którym było 50mg :#:
Momentami występowała lekka euforia i zajebisty myślotok....
Dużo myślałem o swojej dziewczynie, że źle sie nam przeze mnie układa, o sobie że za dużo ćpam. Takie myśli jak na trzeźwo tylko o wiele szybsze, natarczywe, gwałtowne i głębsze.
Nic więcej nie moge powiedzieć....
Opowiem więcej po tripie na 50mg spalonym peaku deksowym i najlepiej jeszcze jak mi sie szałwie uda zmotać :cheesy:
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.