Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
Re: 5-MeO-DALT
Nieprzeczytany post autor: slim »
a jakie efekty?

edit:
przeczytalem Twoj post w watku homet/aco i zwatpilem w skutecznosc ilosci 5-10mg. pewnie zeby cos sensownego odczuc trzeba by spalic z 50mg. ja osobiscie zawiodlem sie na meodalcie- albo nie bylo mi dane cieszyc sie tym opisywanym stanem lub to jest takie liche.

swoja droga tyle stron watku a praktycznie zadnych rozesmianych twarzy wolajacych "ZAKOCHALEM SIE W MEODALCIE!! :heart: " hmm...
  • 857 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Raoull »
Bo tak naprawde niewielu ludzi probowalo to z forum. Nie bylo przerabianych roznych drog podania i roznych dawek co za tym idzie nadal jest malo informacji. Wiekszosci nie stac na kupowanie czegos co niewiadomo do konca jak podziala dlatego leca w kolo same sdandardy.
Post Fiskussa potwierdza, ze trypty z grupy 5-MeO-xxx sie dobrze warporyzuje.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiskuss »
slim pisze:
a jakie efekty?

edit:
przeczytalem Twoj post w watku homet/aco i zwatpilem w skutecznosc ilosci 5-10mg. pewnie zeby cos sensownego odczuc trzeba by spalic z 50mg. ja osobiscie zawiodlem sie na meodalcie- albo nie bylo mi dane cieszyc sie tym opisywanym stanem lub to jest takie liche.

swoja droga tyle stron watku a praktycznie zadnych rozesmianych twarzy wolajacych "ZAKOCHALEM SIE W MEODALCIE!! :heart: " hmm...
mogę być bardziej podatny na ho-meta :) ale 5-meO-Dalt już dawałem paru osobom spróbować (palone) i wszyscy oceniają moc na bardzo dobrą :) działa krótko ale wali nieźle jak masz jeszcze troche to sproboj zwaporyzować i wtedy porozmawiamy ^^

Hej :)
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
slim pisze:
a jakie efekty?
Fiskuss pisze:
działa krótko ale wali nieźle
rozwiniesz?

a nie sprobuje bo szkoda mi kasy a mialem to dosc dawno temu. no chyba ze czyjs opis mnie przekona ;-)
  • 45 / 1 / 0
bardzo mocna dysocjacja , praktycznie nie możesz się ruszyć z miejsca - niby na trzeźwo a z drugiej strony jest coś bardzo nie tak ;) - potem przechodzi brak zejścia tyle :)
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Ok czyli 25 mg zwaporyzowane bedzie ok? Dodam ze paliłKem takie dawki m.in 5-MEO-MET wiec mysle ze bedzie ok tylko gorzej z wciagnieciem tego ale da sie rade :D
  • 45 / 1 / 0
możesz sprobować mnie naprawde dobrze robi i 6 mg xD ale jak chcesz to siup 25 na raz ;)
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Mam wiadomość... Z jednej strony zła bo zwlekałem, lecz generalnie dobrą bo dziś wieczorem wykupuje DALT'oniste i późniejszym wieczorkiem przywale 25mg w towarzystwie 225mg DXM'u. Normalnie takiej ilości nie czuje, więc ma to na celu tylko podbić i pogłębić potencjalne efekty :-D
Nie zabije mnie to, ani ze skarpet w astral za bardzo nie wyjebie, a nawet jeśli to prędzej czy później do siebie wróce hehe.

Sprawozdanie walne albo w nocy, albo rano...

I już wiem, że jeśli nie będe zadowolony to gdzieś za około 5 dni (tolerka wróci już na dobre tory chyba prawda? Jestem psychodelicznie czysty gdzieś już od około 3 tygodni) leci 50mg w towarzystwie około 80min po 300mg deksa i jakieś 40 minut do godziny od walnięcia iMAO choćby to w soku z porzeczki...

See you later ;-)

Scalono z postem napisanym przez Qlimax 89 » 08 paź 2010, 18:48 - BrightestStar

Za 15 min aplikacja 25'iu mg.... Poztsnowiłem z przyczyn braku iMAO i DXM'u brać na sucho.

Zobaczymy :D

Scalono z postem napisanym przez Qlimax 89 » 08 paź 2010, 21:23 - BrightestStar

W dawce 25mg oralanie nie było może fajerwrków vzxy innych emocjonalnych prezeżyć jem z dxm' 50mg + 300mg dxm to bedzie dobrze na pewno... To co ta substansja delikatnie zrobiła już daje mi pewność, że w dawce większej plis jakiś wspomacz pokarze pazury hehe. takie moje odczucie

Scalono z postem napisanym przez Qlimax 89 » 09 paź 2010, 00:37 - BrightestStar

spaliłem 50mg.... Nie polecam do brania solo chuba że ze 100mg hehe.

\Ale do miksów to już wiem że będzie cudo :D
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gamrok »
Qlimax 89 pisze:
spaliłem 50mg.... Nie polecam do brania solo chuba że ze 100mg hehe.

\Ale do miksów to już wiem że będzie cudo :D
Może jakieś szczegóły? ^_^
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Dwelikatne tryrptaminowe poczucia ciała i bycia w przestrzeni /.

LEKKO wyostrzone kontury i kolory, ale beż żadnych wizuali. Cevy słabo widoczne....

Ogólnie humor i samopoczucie na zajebistym poziomie, nie ma wachań nastroju które moga do bad tripa doprowadzić.

Motoryka strasznie zjebana chodziłem jak pijany i strąciłem sprzęt do palenia w którym było 50mg :#:

Momentami występowała lekka euforia i zajebisty myślotok....
Dużo myślałem o swojej dziewczynie, że źle sie nam przeze mnie układa, o sobie że za dużo ćpam. Takie myśli jak na trzeźwo tylko o wiele szybsze, natarczywe, gwałtowne i głębsze.

Nic więcej nie moge powiedzieć....

Opowiem więcej po tripie na 50mg spalonym peaku deksowym i najlepiej jeszcze jak mi sie szałwie uda zmotać :cheesy:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.