Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
drobiv, fenyloetyloaminy, szczegolnie z serii 2C-X, nie specjalnie uzalezniaja swoje dzialanie od wagi osobniczej. Raczej predyspozycje wrazliwosci receptorow sie licza. Mi np. starcza 20mg 2C-E, zeby miec bardzo konkretna jazde, a znam laske, ktora wazy <50kg i jej potrzeba 30mg tego specyfiku, oraz 70kg kolesia, ktoremu robi juz 15mg.
  • 157 / 7 / 0
Nie wiem jak na trzezwo, ale po 60 mg oralnie bez wiekszego problemu da sie to sniffac. Bynajmniej dawki ok. 25 mg pomieszane z glukoza :cool: Sylwester z 2C-D i piekna kobieta to jest to :cheesy: A swoja droga to sex po tym jest nie do opisania ^_^
  • 93 / 1 / 0
Ja mam 90kg i mnie 17mg 2ce porobiło jak trzeba - także tu nie kwestia wagi moim zdaniem również

Większe dawki są psychodeliczne to znaczy jakie (ilość)? I jak to się ma do 2C-E? Kręci mnie w tym związku czas działania, 2CE zabiera cały dzień.
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2011 przez erioth, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 157 / 7 / 0
Nie wiem jak ma sie 2C-D do 2C-E bo tego drugiego nie testowalem (jeszcze :gun: )
Dawka ok 40 mg donosowo poskutkowala ostrym psychodelicznym jebnieciem z pierdolnieciem ;]. Trzymalo tak ze 2,5-3 h. Oralnie oczywiscie dziala dluzej, jednak nie ma takiego 'kopa' jak przy sniffie, ktory bardzo mi sie spodobal :heart: . A i przy 60 mg oralnie psychodela byla znikoma: wyostrzone kolory, 'oddychanie' przedmiotow...
  • 93 / 1 / 0
Sniffnąłem sobie <1mg 2ce i przyjemne to nie było, nie wyobrażam sobie sniffać 40mg czegoś podobnie 'ostrego'
A jaki miałeś odstęp od poprzedniej dawki przy 60 oralnie?
  • 1198 / 8 / 0
daloby rade po 20 osobno sniffnac, ale jakies znieczulenie trzeba by zaaplikowac wczesniej czy cos bo moglobybyc oszalamiajaco nieprzyjemnie.
  • 2334 / 9 / 0
A mnie to 2C-D rozjebało. 50mg (oralnie) dało mi w kurwe mocnego tripa z rozkminianiem innych wszechświatów itp. Jadłem do tego jeszcze 10mg 4hometa także pewnie też wzmocniło deczko, ale nie spodziewałem się takiego wyjebania z butów. Wszystko pewnie "wina" tego piracetamu :-p. W każdym razie zajebista fene. Będę musiał kiedyś spróbować solo w większej dawce.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 93 / 1 / 0
A jak to chłopaki wypada przy 2C-E? Efekty psychodeliczne na podobnym poziomie?
Jeśli robi mnie 17mg 2CE - robi porządnie; mam wnioskować, że na fenki jestem dość podatny, czy tylko na tą konkretną? Jeśli na wszystkie - jaką dawkę 2C-D bym musiał przywalić? Ok 45-50mg (2CD pikhal 20-60; 2CE 10-25)?
Tak na przyszłość, bo narazie mam 100 hometa i 117 dwucetytu szamy do ojebania.
  • 2334 / 9 / 0
IMO lepsze toto od 2C-E, ale więcej mógłbym powiedzieć jakbym nie jadł w mixie i testował więcej razy. Wydaje się być "głębszym" i przyjemniejszym psychodelikiem. Na organizm siada mniej, bl słabszy chociaż bez pawia się nie obyło. U mnie każda fene powoduje chujowo nieprzyjemny mindfuck na wejściu, a przy 2cd obyło się bez tego (chociaż to może dzięki gieblowi). Następne podejście to będzie 100mg myślę, ale nie mam kiedy żreć tego wszystkiego co bym chciał- jebana tolerka.
Edit
2C-E konkretnie robiło mnie dopiero przy 30mg, chociaż odkąd jem piracetam nie miałem na tym sensownego trip-a, także nie sugeruj się.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 93 / 1 / 0
Szkoda. Pasowałoby mi gdyby to, że 2CE mnie ładnie składa już w średnich dawkach przekładało się na wszystkie inne feny.
Mindfuck jest elementem głębokości i powagi tripa, przyjemne to nie jest, ale to profit :).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.