4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
@anfer Obluzgałbym cię sążniście ale już mi się nie chce, srałem niedawno. Spierdalaj do szkoły i poczytaj na wiki i nie tylko o słowie "psychodeliczny".

Wieslawinho, ja po całej nocy bez snu nie mam takich rzeczy. Jednak feta swoje robiła.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 102 / 8 / 0
Kurwik pisze:
@anfer Obluzgałbym cię sążniście ale już mi się nie chce, srałem niedawno. Spierdalaj do szkoły i poczytaj na wiki i nie tylko o słowie "psychodeliczny".

Wieslawinho, ja po całej nocy bez snu nie mam takich rzeczy. Jednak feta swoje robiła.
po calej nocy nic sie nie dzieje jeszcze. dopiero po 2 dobach okolo sie zaczynaja pierwsze kwiatki pojawiac. oczywiscie- feta robi swoje, ale moim zdaniem to wyglada tak ze takie przywidzenia sa wynikiem braku znu a cala 'psychozowa' otoczke dorabiamy sobie pod wplywem szmaty. na mnie osobiscie nie dziala ona jakos szczegolnie psychozogennie (w porownaniu z MDPV to miod i orzeszki ), ale znam ludzi co po jednej dobie zobaczyli kontem oka jakas plamke, uslyszeli trzask ktorego nie bylo - nawkrecali sobie i kokodzambo bylo gotowe :) autosugestia to potega
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
udowodnione jest psychozogenne działanie metabolitów fetungu także akurat niewyspanie to tylko jeden z elementów składowych.
Hidden mefedron User
  • 102 / 8 / 0
Gwynnbleid pisze:
udowodnione jest psychozogenne działanie metabolitów fetungu także akurat niewyspanie to tylko jeden z elementów składowych.
oczywiscie ze tak, aczkolwiek sa jednostki szczegolnie podatne, nawet po krotkotrwalej zabawie. osobiscie znam tez kilka osob, ktore wala duzo od dlugiego czasu i splywa to po nich jak po przyslowiowej 'kaczce' . jakos na wlasnej skorze nigdy nie odczulem psychozogennego dzialania- podejscie do sprawy tez ma kolosalne znaczenie imho.
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 5 / 0
Kurwa jego zajebana mać. Skonstruowałem zajeultradługiego posta o psychodeli i halucynacjach, z którymi zakumplowałem się podczas trzydniowego maratonu bez snu i jedzenia. Miało tak nie być, ale popłynąłem. Biorąc pod uwagę zaplanowaną przerwę od grzania, mogę nazwać to odejściem w wielkim stylu. Trochę żeśmy przez ten tydzień znikli.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.