Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
87
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 176 / 5 / 0
Gwynnbleid pisze:
a efekty empatogenne nie są aż tak silnie zaznaczone nawet po MDMA.
ZA często jesz ta kie substancje lub/i za małe dawki brałęś.
Po 1,5 miesięcznej przerwie dopiero zauważyłem lekko opadającą tolerancje. Przypuszczam że dawki około 300mg po rocznej przerwie od MDXX wykopało by cie z butów. Chyba że należysz do "pechowców" którzy mają naturalnie wysoką tolerancje na wszelkie stymulanty.

Czy ktoś wie cos na temat sposobów działania euforyków?
Mnie zastanowiło sytuacja gdy po raz pierwszym spróbowałem metylonu 200mg w czasie gdy miałem rozwinięta tolerancje od mefa ( 300mg i jedyna przyjemność to ten nieogar) gdy po raz 2 po tygodniowej przerwie spróbowałem tej samej ilości metylonu nic kompletnie nic nie poczułem nawet stymulacji ani innych objawów. Chociaż metylon w swoim działaniu przypominał mój pierwszy raz z mefem, ale miedzy nimi nie występuje tolerancja krzyżowa, co mnie zaskoczyło.
Ktoś coś wie na ten temat?
  • 1951 / 14 / 0
Ja za niedługo (do miesiąca) będę próbował miks MDAI + 2C-D + bufedron. Co myślicie o dawkach 200 + 25 + 50? Wszystko naraz, oralnie.
  • 504 / 2 / 0
ja myślę, że najpierw 2C-D, a po pół godziny bufedron wymieszany z MDAI. będziesz miał taki całkiem spoko substytut MDA.
  • 1951 / 14 / 0
tylko ja to już będę miał wszystko razem zmiksowane w tabletce :-/ nie da rady tego rozdzielić.
  • 827 / 3 / 0
a co sadzicie o 3,4 dmmc? ;] ewentualnie lekki mix np. 2C-D + dmmc? :>
Miej dystans
  • 1951 / 14 / 0
Działanie może być podobne. Ale imo to jest bardziej rozpierdol w stylu mefa, niż przytulanie głośników.
  • 1107 / 51 / 0
Ja planuje mix 3,4dmmc i metylonu w ilosciach 250mg+250mg :D Samo 3,4dmmc jak dla mnie fajnie działa, metylon tak samo, więc w mixie powinno być super :)
  • 827 / 3 / 0
Tez strasznie cisnie mnie na ten mix (dmmc+bkmdma), ale troszke obawiam sie, czy aby nie jest to za duzo i nie zrobi zbyt wielkiej serotoninowej rozroby %D
Miej dystans
  • 504 / 2 / 0
dorzućcie jeszcze do tego miksu z 50mg meoPP. a zaraz po peak'u jakiś opiat i powinno być (nie wiem jakiego określenia użyć). Będzie po prostu wykurwiście.!
  • 416 / 18 / 0
Syberek pisze:
Ja planuje mix 3,4dmmc i metylonu w ilosciach 250mg+250mg :D Samo 3,4dmmc jak dla mnie fajnie działa, metylon tak samo, więc w mixie powinno być super :)

widzę że kolega chce całkiem wypalić sobie receptory serotoninowe i noradrenalinowe :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...