Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
P.S. Co do przytoczonej wypowiedzi]
Nie przesadzaj, zdarzały się różne patologie, może nie tak skrajne jak przytoczyłeś, ale podobne
Po dzisiejszym robię przerwę
Kazdy sam decyduje co zje, hypek to wspaniale zrodlo informacji i pomoc w tej decyzji, tyle tylko ze ja mam 21 lat i jakis dystans do tego mam, nie wiem jak z 16 letnimi lepkami co tu wchodza, naczytaja sie i maja cisnienie na cpanie.
Czesc Chaotka.
one love
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Nie na samej kodeinie sie skonczylo poza tym, reasumujac gdyby nie hypek nie bralbym sie za dragi ale wszystko bylo moja swiadoma decyzja.
Dżizas pisze jak umyslowy paralityk, wodka robi kisiel z mozgu, nie lubie jak mam kaca.
one love
Ktoś wcisnął czerwony guzik wybuchający planetę ale to nie wina budowniczych guzika tylko naciskającego.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
1. Malolaci nazra sie kaszlodynu, maja faze i sa zadowoleni.
2. Firmy farmaceutyczne sprzedaja duzo kaszlodynu, maja pieniadze i sa zadowoleni.
3. Watkotworca realizuje swoja misje nawracania, ma zajecie i jest zadowolony.
PS. Co ten watek robi w Depresantach? Wyjebac albo przeniesc do knajpy.
Alkoholizm to powolanie!
i w kazdym faq powinna byc stosowna informacja ktora niby by odstraszala potencjalnych narkusow. ot takie kosmetyczne rzeczy, dzieki ktorym zawsze by lepiej cala organizacja tutaj wygladala.
Więc nie pieprzyć smutów.
popjerdol pisze: ...
Jeżeli wystarczy Ci samozaparcia chylę czoło. Chyba, że tak tylko pierdolisz dla pierdolenia.
Po dzisiejszym robię przerwę
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.