ODPOWIEDZ
  • 340 / 4 / 0
@up, dołączam się do pytanka, tylko waga 60kg, dzisiaj jak walnąłem 300mg (3x100mg czopki, rozkruszyłem i p.o. zapodałem) to było fajnie, choć wolałbym te 400mg jednak

jaka dawka i.v. by była dla mnie git? (dodam, że potrzebuje 300mg kody, żeby dobrze podziałało, a najlepiej 450mg choć staram się jechać na minimalnych dawkach)

myślałem nad 20-25mg, bo nie chcę się wkręcać mocniej w opio, nie jestem w sumie mocno wjebany, ale zaczyna to przeszkadzać :/

i jedno pytanko co do działania:
jak ze snem, po ilu h od zarzucenia można spać?

EDIT:
doczytałem, dowiedziałem się paru rzeczy ale teraz małe pytanko
chcę wrzucić te 25mg O-D, 1mg etizolamu i kota z połowy paczki w 1 pompę i zapodać i.v.
jest to bezpieczny miks? z tego co wiem zapodawanie trampka i kota w 1 pompie nie szkodzi, ale czy ktoś już sprawdzał O-D z jakimś stymulantem?
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2012 przez klopas, łącznie zmieniany 1 raz.
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 1241 / 9 / 0
qrwa nieziemskie miksy wez ze czlowieku zapodaj sobie samego Odydramca 50mg na poczatek dla cpuna to rozsadna dawka ... bez przesady 25mg to dla kota chyba ... Odydramiec spiduje sam od siebie jak sam skurwysyn zadnych stymulantow nie mieszac trzeba !!!!!!!!!!!!!!!

ja tam spac moge zaraz po zapodaniu ale ja tak moge nawet po fecie wiec sie nie sugerowac
p.s. odemetylotramadol wydaje sie nie miec wlasciwosci telepiacych
  • 1196 / 10 / 0
Jak to możliwe?
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
A jak wygląda sprawa kaca ? Po samym Tramalu miałem nieprzyjemność go doświadczyć...
  • 3205 / 177 / 0
ooo pisze:
qrwa nieziemskie miksy wez ze czlowieku zapodaj sobie samego Odydramca 50mg na poczatek dla cpuna to rozsadna dawka ... bez przesady 25mg to dla kota chyba ... Odydramiec spiduje sam od siebie jak sam skurwysyn zadnych stymulantow nie mieszac trzeba !!!!!!!!!!!!!!!

ja tam spac moge zaraz po zapodaniu ale ja tak moge nawet po fecie wiec sie nie sugerowac
p.s. odemetylotramadol wydaje sie nie miec wlasciwosci telepiacych
Co? To chyba właśnie właśc. SSRI Tramadolu (a nie O-Dmt) są stymulujące.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
nic nie rozumie co napisales :)
w kazdymbadzrazie O-Demetylotramadol nie posiada wlasnosci SRI jakie posiada tramadol
  • 3205 / 177 / 0
Napisałeś, że O-DMT spiduje, a wydaje mi się, że wcale tak nie jest - spiduje tramadol a nie jego metabolit

tym bardziej że sam stymulacji po O-DMT nie uświadczyłem
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 340 / 4 / 0
ooo pisze:
bez przesady 25mg to dla kota chyba ... Odydramiec spiduje sam od siebie jak sam skurwysyn zadnych stymulantow nie mieszac trzeba !!!!!!!!!!!!!!!
nie mam przecież dużej tolerki, chyba, że dawkowanie jest podobne do majki (przy tej tolerce kiedyś walnąłem i.v. 20mg majki i poklepało słabiej niż 2 paczki kody, ale mimo to wejście było cudne)
a to, że tramiec spiduje to wiem, więc z o-d będzie podobnie, ale wolałbym jednak do tego kotka, ta euforia z opio, ale obawiałem się najbardziej o pikawę (kot i nieprzereagowana p-efka mocno podbija tętno, tramiec sam w sobie też dobrze daje, nie chciałbym wylądować w szpitalu(kostnicy? :D ) z ciśnieniem 200/120, więc póki co będę musiał walnąć to na czysto (ew. baka, ale to do wszystkiego miksuje zazwyczaj :D )

coś kolega z ogłoszeń zniknął z tą substancją, a nawet nie spisałem sobie maila :( cóż, trza będzie poszukać jakiegoś sklepu, który to posiada w asortymencie, ale kupie sobie kiedyś te 50-100mg i walnę 50 na początek, będzie za mocno jak na moje wymagania to walnę mniejszą ilość, a jak nie będzie mnie to pobudzało (tak jak niektórych w tym topicu) to dorzucę kota (choć nie wiem, czy nie dzieje się coś w stylu wzięcia trampka do mdma, ale ludzie walili T z kotem i niby żyją

czyli w ogóle odradzacie tą substancję do zrobienia sobie pseudo speedballa? strasznie mnie kusi takie coś, (dzisiaj była próba, 300mg kody i kot z 3 tabletek, ale oczywiście musiało się zjebać i p-efką zbiłem działanie kody :( )
muszę zamówić z RC jakiś stims, który daje fajną euforię, nie wjeżdża na pikawę i żeby dało się to zapodać w 1 pompie razem z innym opio (np. o-d, bo innych, słabszych opio od majki chyba nie ma w RC, musiałbym pochytać ampułki z majką/trampkiem/buprą i od razu jakieś benzo też do iv od lekarza, bo już bawić się z kodą mi się nie chce, a jednak jak wszystko jest w 1 pompie to wchodzi tak, jak powinno)

sorry za rozgadanie się, ta p-efka tak działa (potem będzie jeszcze gorzej, już wytrącają się syfy z kota :yay: )
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 1241 / 9 / 0
Limitbreaker pisze:
Napisałeś, że O-Dmt spiduje, a wydaje mi się, że wcale tak nie jest - spiduje Tramadol a nie jego metabolit

tym bardziej że sam stymulacji po O-Dmt nie uświadczyłem
ODydramol speeduje mocniej I przyjemniej nix tramdol ja mowie z PRAKTYKI
  • 3205 / 177 / 0
ja też, po o-DMT dostawałem ogromnej zmuły bardzo silnej i trudno mi jest powiedziec, zeby spidował
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.