Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Myślę, że w nieznacznym stopniu. Raczej wychowanie i takie tam fobie społeczne i inne bzdety. W każdym razie ja chyba takiego genu nie mam, bo przeżyłem najmniej odpowiedzialny kawałek życia z narkotykami i teraz dobrze z nimi żyję. Może najlepszymi ćpunami są ludzie bez tego genu? ;)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 219 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: innyodinnych »
Nie ma za sam jasny HUJ takiej przypadłości jak genetyczna predestynacja do zostania ćpunem, co zresztą nałukowo udowodniono. Były sobie raz takie badania na temat alkoCholu (konkretów nie znam i nie pamietam skąd znałem) gdzie udowodniono, że dzieci alkoholików wcale nie mają żadnych odcinków w kodzie odpowiedzialnych za ewentualne bycie alkoholikiem, ba, uzależniają się równie często lub nawet rzadziej od "dzieci z dobrych NeoDomów" gdzie rodzice jedzą nabiał i ciemne pieczywo z serkiem Hoojhland, chodzą na solarium i oglądają "dom nad rozjebiskiem" wpierdalając musli z jogurtem i wodą mineralną, dobrawą lekko niegazowaną.
Rysiu na pierszej stronie zresztą elegansko wyjaśnił, jak widać można mieć racje, nawet gdy syna ma sie dałna.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
  • 4024 / 371 / 951
Pracowałem z gościem, który twierdził , że od urodzenia potrzebował papierosa, tylko o tym nie wiedział. No i żył tak z tym głodem nikotynowym przez 11 czy tam 13 lat. Pomyślcie tylko.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Może jego matka przez całą ciąże paliła, to nic dziwnego, że urodził się z głodem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.