Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak oceniasz swoją częstotliwość ćpania?
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem trzeźwy, człowiek-faza.
72
8%
Ćpam często, prawie codzień.
168
19%
3, 4 dni w tygodniu jestem ujebany.
171
20%
Zdarza mi się coś zarzucić w weekend, lub raz w tygodniu.
263
30%
Jak raz na miesiąc coś zarzuce, to jest dobrze.
82
9%
Moje ćpanie można policzyć na palcach jednej ręki.
32
4%
Nie ćpam.
26
3%
Sprawdzam wyniki.
58
7%

Liczba głosów: 872

ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jasu »
Środa gram, Piątek gram, sobota gram, niedziela gram. I tak to leci już od dosyć dawna. Czasem wypada cały tydzień. Na wiosnę trzeba pomyśleć o outdorze bo ileż można pieniędzy tracić ;X
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
musze wymyslec takie medytacje zeby nie musiec ćpac ino miecbanie za free
moze takie znacie?
to wtedy bym mógł cały czas miec banie anie truc sie
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 995 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
no
[H]R Crew
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Spróbuj się jarać normalnością. Heh. To też niezła bania. Nawet lepsza od dragów, bo darmowa.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 657 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
masturbator pisze:
musze wymyslec takie medytacje zeby nie musiec ćpac ino miecbanie za free
moze takie znacie?
to wtedy bym mógł cały czas miec banie anie truc sie
Myslalem, że wymysliles juz swoja medytacje. Masturbacje %-D
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 255 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
:(u mnie pierwsza opcja najbardziej odpowiada ;)
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Masturbator - polecam zainteresowanie się podróżami astralnymi :) Ale zwykła medytacja też wiele daje.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
ja też polecam zainteresowanie 'podróżami astralnymi', żeby Cię przypadkiem moja Przedmówczyni nie zniechęciła. lepsze od narkotików
celebration of mind as play
  • 84 / / 0
Nieprzeczytany post autor: katul »
to czemu ćpasz?
Uwaga! Użytkownik katul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
ćpa i interesuje się żeby być trendy
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.