Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Deksowy »
17 letnia tępa cipa?:D standard przynajmniej tu u mnie w Gdyni :D mnie w dexa wkrecil moj najlepszy ziomek, ja wkrecilem pare osob, ktore coraz czesciej zarzucaja chociaz osobiscie nielubie z wiekszoscia tripowac bo zabardzo ryje beret ogladanie ich na fazie :D dzis tripuje z dwoma ziomkami planowana dawka dla mnie to 750mg;p dodam ze nigdy wiecej niz 500-550 niebralem
Uwaga! Użytkownik Deksowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Ile ważysz? Dla mnie np. 750mg, to coś w okolicach 13mg/kg. Taka dawka to tylko wejście i zejście. Samego peaka nie pamiętam.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pure »
Jak zaczolem brac aco po mniej wiecej 5 tripach pochwalilem sie koledze, ten oczywiscie sie zaciekawil i kiedy mialem wolna chate zaprosilem go na wspolne tripowanie. Potem jeszcze kilku kumpli zaciekawilem i ostatecznie w tripowalismy w 5:)
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
Yh, w końcu zbieram żniwo zaznajamiania ludzi z DXM. I to pozytywne... Opłacało się, teraz gałązki wychodzące ode mnie tworzą następne, oby tylko nie miało to negatywnych skutków.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dresu »
mnie w DXM wkręcił mundziel a ja zdziałałem w internacie cuda także moge sie pochwalić wkręceniem kilkunastu osób;D
Ksywe "Dresu" porzuciłem dawno temu śmierdziała gimnazjum...
Teraz to ja Obama;D
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dietpills »
Dresu, tak o tym piszesz że mogę się założyć że za jakiś czas będziesz bardziej skory do chowania głowy w piasek w kwestii przynajmniej jednej z tych osób, niestety <_<
ćpun-zbawiciel, nie ma nic kurwa gorszego.
z nami pozbędziesz się sadła siedząc w fotelu i wsuwając lazanię
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
Dresu, ty kurwa jebany indoktrynatorze
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
E tam, nikomu nie każemy wpierdzielać DXM w różnorakich postaciach. Nie ukrywamy też faktów. Lepiej nie siać i czekać na cud, czy posiać i mieć szanse na plon?
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja tam wolałbym jednak na bazie doświadczeń nikogo nie zaznajamiać z tymi małymi skurwensenami. No, na pewno nie uświadamiałbym o istnieniu kaszlodynu osób mających znikome dośwadczenie lub kiełbie we łbie. Bo szkoda mi istnień mogących sobie ponadużywać free dragu za marne centy. A i jeszcze jedno - nie przekonają mnie teksty, że wcale nie musi być źle. Ja też nie musiałem ale jakoś tak wyszło, hehe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 714 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Little_Jack »
Skurwysyństwo. Powinny być analogiczne tematy dla każdego specyfiku. Każdy wtedy mógłby zrobić sobie ładniutką statystykę, a zwycięzca pierdolnąłby sobie w łeb. Co wy na to?
skakanka
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.