Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
[quote="Fasolkaaa"]
Ja ogólnie ogarniałam wszystko - dragi + szkoła (najpierw liceum + studia) i nikt się nie kapnął ]

Co za tępa cipa.
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
kolezko, ale to chyba dobrze, że kobiety potrafią byc bezprzypałowe,stwarzac odpowiednie pozory i radzic sobie w niemalże kazdych sytuacjach ? ;]
positively unethical.
  • 9 / 1 / 0
autorce postu proponuje aktorstwo zawodowe :D
"Niestety demokratyczne społeczeństwo uzależnione jest w dużej mierze od opinii większości, składającej się najczęściej z debili"
  • 145 / 1 / 0
sei pisze:
kolezko, ale to chyba dobrze, że kobiety potrafią byc bezprzypałowe,stwarzac odpowiednie pozory i radzic sobie w niemalże kazdych sytuacjach ? ;]
Jak każdy ćpun bez względu na rasę czy płeć.
  • 9 / 1 / 0
nie wszyscy sa tacy zajebisci jak Ty <3 bo gdyby tak bylo to by nie bylo 400 postow w temacie "przylapani na cpaniu" ;)
"Niestety demokratyczne społeczeństwo uzależnione jest w dużej mierze od opinii większości, składającej się najczęściej z debili"
  • 144 / / 0
wiadomo, każdemu zdarzaja sie wpadki, nawet tym najlepszym i najmniej przypałowym, jednak są dowody na to, ze mozna ćpać przez wiele lat i nikt nie musi o niczym wiedzieć, mozna ogarniac szkole, prace etc. ;-)
positively unethical.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Mnie sie zadnych pozorow nie chce stwarzac, ani nie robie z cpania jakiejs wielkiej zasranej tajemnicy, ani nie chwale sie na prawo i lewo, kto sie domysla ten sie domysla, kto wie ten wie
  • 144 / / 0
no wiesz jednak przed rodzicami czasem silą rzeczy trzeba stwarzac pozory. Nie chcialabym zeby wszyscy dookola wiedzieli że ćpam, bo nie wszyscy jednak to toleruja z moich znajomych, niektorzy sa bardzo anty do wszekich uzywek poza mj. Dlatego z ludzmi z ktorymi ćpam a takze tym ktorym ufam i wiem, ze mnie zrozumieją, mówie jaka jest sytuacja. Z niektorymi natomiast w ogole tych tematów nie poruszam, bo i po co.
positively unethical.
  • 9 / 1 / 0
To jest w ogole ciekawe, ze ludzie zamykaja sie np w alko i niko a nie toleruja gandzi. Zas gandziarze wyjezdzaja im, ze sa nietolerancyjni, bo gandzia jest bla bla bla a sami robia to samo w stosunku do dajmy na to kwasow. Masakra, wszedzie pelno hipokrytow ;) nie wiem ja ogolnie nie widze powodu zeby robic z igly widly ktos chce sie helowac to niech sie heluje. Gorzej jak nie chce... A np taki wujitsu aka alkoman sie chce odurzac alko, to niech da innym odurzac sie na swoj sposob jezeli tego chca. No ale coz, moja ideologia tez napewno gdzies po drodze jest skrzywiona :nuts:
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
No rodzice to inna sprawa, mozna (nalezy, dla ich wlasnego dobra) ukrywac, ze sie bierze, ale robienie z siebie jakiejs cnotki grzeciutkiej tez jest beznadziejne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.