ale moytyw istotnie ciekawy ;]
jezeli s poplynal, to ciekawe na ile
ciekawe ile zarobil hajsu
ciekawe ciekawe ;]
Gecko pisze: Widać że przypał. Psy nie prześlą mi e-maila, bo klucz nie będzie się zgadzał.
Mail gościa: ths28@tlen.pl
Patrzcie co na trawce znalazłem:
[ external image ]
Najpierw się pytał policjant o kontakt, teraz wkręca, żeby mu ludzie słali jak najwięcej info o komputerach. Ewidentna wkręta.
@machabeus
Nicze, przysłuż sie.
a poza tym nie rozumiem czego się martwicie i czego gościa się czepiają , sprzedawał salvie kiedy była legalna tak samo RC są nadal legalne więc nie bardzo rozumiem o co chodzi, to tak jak bym dostał wezwanie na policje bo zamawiałem powój hawajski w styczniu kiedy był legalny bo co bo może mam jeszcze?
rezystor83 pisze:a poza tym nie rozumiem czego się martwicie i czego gościa się czepiają , sprzedawał salvie kiedy była legalna tak samo RC są nadal legalne więc nie bardzo rozumiem o co chodzi, to tak jak bym dostał wezwanie na policje bo zamawiałem powój hawajski w styczniu kiedy był legalny bo co bo może mam jeszcze?
"Siemanko, Elo, nie jestem świeżakiem" Nosz do chuja wafla, ale zajebisty kamuflaż :D
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
a wysyłając jakiegoś maila do pana xxxx nawet nie z zapytaniem o rc jeśli pan xxx odpowie da się bardzo łatwo ustalić IP po nagłówkach,przeciętna osoba może dowiedzieć się po tym miejsce miasto zamieszkania czasem nawet ulice ONI mają większe możliwości więc trzeba uważać a używanie jakiegoś tora bądź VPN daje jakieś poczucie bezpieczeństwa.
wysyłają pm/mejla z linkiem do obrazka/filmiku/czegokolwiek na swoim sewerze i potem (jeśli się ktoś złapie) sprawdzają logi z ip i mają Twoje ip.
So enjoy life, you only get one
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.