Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 5 / 0
Polecam skullcap. Herbatka albo (lepiej) tynktura na spirytusie. To drugie można dawkować łyżeczką. Uwaga: gorzkie.

Tabletki ziołowe raczej niczym specjalnym się nie wykażą. Jeśli już coś ziołowego i z apteki, to krople. Np. Nerwobomisol są dość skuteczne.
W imię naóki
  • 39 / / 0
Ja tam polecam herbatke z 6-8 saszetek melisy z lyzka miodu nawet da sie to wypic, smak nie wykreca ryja. Dziala szczegolnie jak mam problem z zasnieciem.
Opiaty powodują globalne ocieplenie, potwierdzone info.
  • 1934 / 108 / 0
z silniejszych dostepnych ziolowych to chyba tylko chmiel i waleriana i to najlepiej w postaci ekstraku, waleriana (kozlek lekarski) silniejsza z tych dwoch

osobiscie testowalem ekstrakt z korzenia kozlka lekarskiego i dziala bardzo ladnie 100mg bardzo delikatne dzialanie, 200mg standardowa dawka od dawki 600mg w zwyz tak do 900mg to dawka na sen, wiec mozesz poszukac preparatow bazujacych na ekstrakcie/wyciagu z korzenia kozlka lekarskiego

po za ziolowymi bardzo dobry jest tez validol dostepny bez recepty i tez polecam
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 231 / 11 / 9
Nervosol. Dawkowanie około 1/4 buteleczki na raz. Tylko potem z gęby śmierdzi, a smakuje nie za dobrze. Działa.
  • 1660 / 300 / 0
Validol jest definitywnie niesamowity. Po jednym czuć te charakterystyczne, benzopodobne rozluźnienie. Wjebałem 5 i co rusz oczy zamykam :*) Chociaż to może placebo... :-p Jutro dalsze testy bez ingerencji innych środków.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 78 / 15 / 0
Labofarm kosi wszystko
Skład:
-kozłek lekarski
-melisa
-chmiel
-waleriana
Trzy tabletki doraźnie, rozpływasz się na łóżku, śpisz jak niemowlę. Sprawdzone.
  • 101 / 4 / 0
Kurde na mnie te labofarmy nic, a nic nie działały. Zjadłem tego za dwa pudełka i nic nie czułem, chciałem coś na uspokojenie i na sen, ale kicha.
  • 40 / 5 / 0
Dodam jeszcze, że zajebiście na sen działa miks w składzie: 5-HTP + inozytol + krople ziołowe. Robi się przytulnie i bezpiecznie. Muszą być te 3 składniki, inaczej synergia nie występuje (przynajmniej u mnie). Jeśli chodzi o krople, to kupuję Nerwobomisol, ale inne o podobnym składzie pewnie też się sprawdzą. Do 20ml kropli dosypuję 100mg 5-HTP i 0,5-1g inozytolu, mieszam z wodą i wypijam.
W imię naóki
  • 642 / 18 / 7
Labofarmy są dobre. Polecam. Nawet na GBLowym skręcie. Jeszcze polecam do tego dobry wywar z melisy. :D
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1203 / 21 / 0
Tak, ja również podbijam Labofarmy - uspokajające i tonizujące (głóg, serdecznik i nostrzyk) są super! I też polecam 5-htp, najlepiej z cytrynianem magnezu. Krople walerianowe też są spoko tylko jedna buteleczka schodzi mi w dwa dni :/ Jeszcze pomocne może się okazać mulungu, combretum, mitragyna hirsuta / javanica.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.