Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skeeza »
ja nie moge cardiamidu za duzo, dostaje srania po tym - pewno przez benzoesan sodu .Pani od chemii moja mowila zeby nie pic orenzad i innych takich gowien bo wlasnie konserwuja je benzoesanem sodu, a to ponoc w chuj rakotworcze jest.
Uwaga! Użytkownik skeeza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Sraki dostajesz od głównego składnika miksu, czyli kofeiny. Przyśpiesza coś tam w jelitach.
Nigdy nie wstałeś rano i po wizycie na klopie, po męczącym, przegranym pojedynku z klocem nie poszedłeś zrobić sobie kawy i zapalić papierosa żeby się przetkać?
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Dziś w kilku aptekach powiedziano mi, że wycofano Cardiamid-Coffein z produkcji. Jak komuś bardzo zależy na kupnie niech biega teraz po aptekach, może jeszcze gdzieś jest, bądź zamówi z internetu, gdzieniegdzie jeszcze bywa.

A na allegro znalazłem kapsułki po 200mg kofeiny http://www.allegro.pl/item737393746_kof ... a_moc.html wychodzi 400mg/1zł, prawie 2x taniej niż przy wyżej wspominanym.
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 3 / / 0
Jeśli chodzi o legalny nie euforyzujący pobudzacz to jest do spróbowania w aptece bez recepty dostępny niketamid (to nazwa substancji aktywnej)
Są dwie znane mi postacie substancji pierwsza to Glucardiamid pastylko do ssania z glukozą i Cardiamidum krople doustne
  • 5319 / 959 / 0
Legalny pobudzacz to 2-FMA. Swego czasu to brałem gdy mialem wystapic przed ludzmi z prezentacja. Spisalo sie. Potem zaczalem to walic rekreacyjnie niestety. W wiekszych dawkach ciary na głowie -dopaminowy rush.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.