mam w kieszeni klonazepam.
Czeslaw pisze: Święte słowa. Ale jakby dać małpom brzytwy, to nie wszystkie by się zarżnęły. Selekcja naturalna zrobiłaby się wydajniejsza, z 7 miliardów ludzi zrobiłoby się 5 (albo i 2). Problemy głodu, niedoboru wody, braku surowców zostałyby rozwiązane. Przeludnienie globu jest bardzo niewskazane. Ja tu widzę same plusy.
Tylko zostaną mohery. One raczej nie będą napierdalać hery albo koksu.
A prawdę mówiąc to byłbym jednym z pierwszych, którzy dokonaliby samoutylizacji i to jest w tej wizji najsmutniejsze.
temu forum jest coś takiego potrzebne. uczy tolerancji. popatrzcie i uczcie sie szanowni państwo, jak można komuś naprawde w kulturalny sposób przypiąć łatke, dając powody do myślenia, a nie do obrazy :-)
a co do odpowiedzi na pytanie "Heroinisto, kim jestes" to jest chyba jedna tylko odpowiedź- człowiekiem
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
mam w kieszeni klonazepam.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.