Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Najgorsze w czasie abstynencji dla mnie byly i dalej sa sny. Kiedys czesciej one wystepowaly niz teraz ale nadal sa kurewsko denerwujace. Ostatnio czesto mialem dosc mialem sen ze mam juz towar, igle, wode i caly inny sprzet ale nie moglem go sobie zapodac i czulem ze zaczyna ogarniac mnie skret; budzilem sie w nocy caly spocony i na serio czulem sie jak na skrecie, przynajmniej przez pierwsze kilka minut. Mialem tez sny ze sobie wlasnie przyjebalem i bylo fajnie az sie budzilem z tej radosci a tu nic. Ile to bedzie jeszcze trwac bo juz zaczyna mnie to wkurwiac. W czasie dnia nawet nie mysle o herze a w nocy to niekiedy jest strasznie.
America's C.R.E.A.M. team
  • 627 / 69 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
tez mam takie sny jak długo nie jaram, albo myślę o H bez przerwy, aż można zwariować. wtedy jade do Suwałk, pale i na dwa-trzy tyg., czasem dłużej mam spokój
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 55 / 1 / 0
Oj wiem coś o tym w dzień faktycznie da sie jeszcze wytrzymac ale noce to poprostu koszmar. W kółko sny o cpaniu , mi sie kiedyś śniło że biegne po lesie , wszędzie sa jakies rowy , okopy ,a ja uciekam , chowam sie bo ganiaja mnie zajebiscie duże pompki do połowy napełnione towarem, są nawet wieksze odemnie... jakaś totalna abstrakcja... :-D . A sny że mam towar już sobie robie strzała ale zawsze coś mi w tym przeszkadza i budze się nagle to juz u mnie norma niestety... I też mam nadzieje że kiedys skończą sie te męczarnie i będzie można sie normalnie wyspac ...
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
zglos sie do mne podpowiem Ci ak rozwoiazac takie glupie problemy
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 1 / 0
no1 pisze:
zglos sie do mne podpowiem Ci ak rozwoiazac takie glupie problemy
Ej, no1 takie głupie to one nie są , potrafia zajebiście uprzykrzyc życie ...

Aha i jak niby bys mi pomogł , poproszę o wiecej szczegółów... jak mozna oczywiście :-D
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
pewnie terapią freudowską - chce Cię wykorzystać seksualnie
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gordo »
summer3184 pisze:
I też mam nadzieje że kiedys skończą sie te męczarnie i będzie można sie normalnie wyspac ...
w koncu przejdzie.... ale jak tak pomyślę to aż tak bardzo nie dręczyły mnie sny... kiedyś jak już byłem w polsce... zaraz po deportacji, śniło mi się że dzwoni do mnie kumpel i każe mi się ubierać bo ma hajs i jedziemy po towar. wtedy się ocknołem i uświadomiłem sobie że przecież jestem w innym kraju ;p od tamtej pory spokój
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
farmakologia stosowana w skrucie
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 3 / 0
z heroiny najlepiej zejść buprenorfina, kawałeczek plastra pod jezyk i skret z głowy i tak przez 2 tygodnie zmniejszać dawki bupry do zera, zresztą niech to potwierdzi kto tak zrobił

ja mam nieograniczony dostep do buprenorfiny ale nie handluje, za to znam lekarzy w kilku miastach którzy bez problemu przepisują buprenorfine w plastrach Transtec40mg (70ug/h) w przypadku uzależnienia od opiatów, jeśli jest ktoś zainteresowany to niech pisze, mail w podpisie
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
Kolega próbował wyjść z h właśnie poprzez plasterki. Przyklejał sobie, miał całe opakowanie tych najmocniejszych. Ale po tym jak mu się skończyły to wrócił skręt i popłynął ponownie. Parę dni jednak nie palił :-)
Napewno jest to dobry sposób, trochę ich jest. Trzeba próbować jak ktoś chce.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.