4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 1 / 0
Ja miałem podobnie jak Befree, tzn wysikać się mogłem ale potem zauważyłem że mam obspermione gacie ;) Generalnie warto przed waleniem metkata sobie "ulżyć" bo wtedy problem nie występuje.
  • 1199 / 8 / 0
Desynchronizacja wytrysku i orgazmu czyli chujnia wielka.
  • 587 / 2 / 0
8-( To nie wyglada za ciekawie.....Ja nigdy nie mialem takich problemow. Chyba bym sie przestraszyl :-D lubie stymulanty, to fakt, ale seks tez lubie! :D i jeszcze chce sie nacieszyc sprawnym penisem! Ja bym na waszym miejscu nie bral tego metkata.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 2012 / 84 / 0
Pierdolicie kacapoły... Ja nigdy nie mialem takich akcji. Poprostu jestescie nabuzowanymi gimnazjalistami i macie mimowolne wytryski od tego tez syfy na ryju.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1199 / 8 / 0
zapewniam Cie ze gimnazjalista nie jsetem. Przed przygoda z metkatem wszystko bylo ok, po paru miechach IV - jest tak jak pisalem. ja tylko opisuje swoje doswiadczenie z ta substancja.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2009 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
[quote="SimonNoK"]
8-( To nie wyglada za ciekawie.....Ja nigdy nie mialem takich problemow. Chyba bym sie przestraszyl ]
nie od dzisiaj wiadomo ze czeste branie stymulantów powoduje impotencje...tak jak wiekszosc powoduje tez problemy z penisem w czasie dzialania draga wie o co ten halas? wiadomo ze naduuzywanie metkata to strasznie chujowy pomysl.

Jak ktos robi ciagi to niech sie nie dziwi ze bedzie mial depreche to jasne jak slonce.

@prawie_martwy
o co chodzi ci z tą desynhronizacją? chodzi ci o to co napisalem ja i ktos ponizej? ja zeby miec spokoj z tym raz juz na sile zwalilem gruche i byl spokoj orgazm byl razem z wytryskiem i pozbylem sie na reszte czasu problemu z sikaniem etc.pozatym sam sluz to nie do konca sperma(jesli ktos to mial to zauwazy ze to bylo o wiele bardziej rozcienczone niz normalna sperma i bylo tego malo),ja tam nie mialem zadnego samoistnego orgazmu.

generalnie mam wysokie libido i brak takich problemow.Jesli naduzywales metkata to czemu sie teraz dziwisz ze masz takie problemy? ja iv nigdy nie mam zamiaru tego brac jesli w ogole cokolwiek,nie chce sie uzaleznic a przy iv to juz by bylo zbyt fajne i faza zbyt krotka,nie radze nikomu brac iv.

Generalnie chcac sie seksic trzeba brac male dawki wtedy nie ma takich problemow.

OT
MDPV jest legalne jeszcze? powoduje problemy seksualne?
Ostatnio zmieniony 09 maja 2009 przez befree, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
befree pisze:
SimonNoK pisze:
8-( To nie wyglada za ciekawie.....Ja nigdy nie mialem takich problemow. Chyba bym sie przestraszyl ]
nie od dzisiaj wiadomo ze czeste branie stymulantów powoduje impotencje...
MOŻE powodować impotencje, Ja brałem meth przez rok, w tym 4 miesiące w ciągu, wcześniej brałem amfetamine pare miesięcy, metylokatynon równierz, przez cały ten czas paliłem papierosy, dużo ? problemów z potencją...BRAK!
oj dana dana, nie boje się bana
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
i cos zupelnie nietypowego mi sie zdarzylo po prostu przy sikaniu trudno bylo sie odlac
Walisz Acatar czy Sudafed?
Podobno tripolina, która jest w składzie Acataru u niektórych powoduje takie problemy (?)
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
emylson pisze:
Ja miałem podobnie jak Befree, tzn wysikać się mogłem ale potem zauważyłem że mam obspermione gacie ;) Generalnie warto przed waleniem metkata sobie "ulżyć" bo wtedy problem nie występuje.
jest nas 2-óch ja uzywalem acataru nie sudafedu a ty?.Przepis nie jest winny raczej ktos tu zapodal ponoć dobry przepis i tego wlasnie uzywalem.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
bedziecie mieli zmutowane dzieci aka czarnobyl wita, 3 glowy, dwa siusiaki i piec ogonow, w najlepszym wypadku beda zezowate, jedne oko na marako drugie na marakesz :retarded:
Sun Was High (So Was I)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.