Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
nie ma to jak szlug po solidnej kreseczce :D zajebiscie wchodza szlugi
Uwaga! Użytkownik christoff14 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
zgadza sie, spływy lepiej przechodzą, zreszta sam rytuał zapalenia papierosa po amph. jest bardzo zadowalający ówczesny stan :-D
positively unethical.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A po wyjarunku całej ramy po giecie w jeden dzień... za resztę zapłacić masterkardem
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 25 / / 0
ach to byly czasy :) nie bylo nic lepszego niz papierosek po wciaganiu :) mniam! ;)
Uwaga! Użytkownik ZulugulaBlackadder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Papierosy po amfie smakują zajebiście %-D
Najlepiej wciągnąć kreskę, i potem szluga odpalić.Ale tak pewnie większość robi, albo robiło :)
  • 268 / 5 / 0
Dziś pierwszy raz furałem i było ok :diabolic: Ale mało ogólnie jadłem(2 kanapki z serem i pomidorkiem+lion). Ofc paliłem, no i tu moje pytanko, czy to może mieć związek z bólem brzucha co jakiś czas(~1h lub 2h) ??
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
srałeś? to bardzo ważne po fecie :) no i nie jedz od razu, a baczka nie powinna miec wplywu na ból brzucha. Feta tak
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
baczka na zjazd w sam raz, nie ma nic bardziej kojącego i uspokajającego na drugi dzien ;-)
przynajmniej w moim przypadku
positively unethical.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
A u mnie właśnie odwrotnie, uwielbiałam łączyć amfe z paleniem. Najpierw dobrze się nafurać a po jakimś czasie dopalić, wtedy czułam się pobudzona, mózg wysyłał fale przyjemności na całe ciało a ciało nie było pobudzone nie wiadomo jak, świetnie wtedy wkręcałam się w jakieś przyjemne czynności. Na zjazdach trawa powodowała porycia ( ale ja nawet zanim zaczęłam ćpać miałam dużo schiz, bałam się nawet wypić browara na dworze bo byłam pewna, że akurat tu i teraz zajedzie radiowóz )

Pamiętam, że kiedyś jak jeszcze nie paliłam papierosów ( teraz też nie palę ) to spróbowałam palić i było to faktycznie bardzo przyjemne. Ale go stare czasy i już nie wrócą, ha!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 268 / 5 / 0
Chodziło mi o papierosy, a nie bakę <_< Z resztą nie ważne, ból przeszedł po 2 dniach. Wydaje mi się, że po prostu pierwszy raz organizm i bebechy dostały takiego kopa no i trochę pobolało i na szczęście przestało. Z drugim razem zero bólów tylko trochę cięższy zjazd lecz nie dużo :cool:

Jeszcze takie pytanie offtopowe. Jest jakiś sposób na nie ścieranie języka o zęby? Coś albo by zapobiec temu albo zmniejszyć uczucie tak jakby poparzonego wrzątkiem języka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.