4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Pewnie waga też ma tutaj znaczenie, ja jestem kościotrupem %-D i mnie teraz nawet w ciągu wypierdala metkat z 5 tablet sudafedu i tak ciągle strzelam. Są dni, że taki z 5 tablet mam nawet na dwa strzały i jest git.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009 przez chojrak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
ja też jestem kościotrupem (60 kg/184 cm) a muszę pierdalnąć całą paczkę by dobrze było :-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Ja bez dwoch pak nie przystepuje do syntezy bo jak zakurwie jedna to i tak wiem ze bedzie malo.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
święte słowa hahahahhaha
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
ciekawe jak po3 by bylo, ofcoz dla osoby ktora 1 paczka prawie wcale nie robi :>
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: galka »
zawsze gdy mam igle w kablach robi mi sie slabo i musze sobie polezec :blush: i bardzo boli (moje czule miejsce w zgieciu ;/ )
mam pytanko co zrobic zeby nie bolalo?
czy jest piątek czy sobota
zawsze chętnie strzelam kota
(pale rowniez ziolo ale tylko z Czarnobyla xD)
  • 989 / 35 / 0
galka pisze:
co zrobic zeby nie bolalo?
Napierdalać kota z brałnem.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 2013 / 84 / 0
%-D Z fnt tez powinno byc dobrze.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 82 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: soogood »
` adało by sei freebase z tego zrobić wysuszyc na proch i walić kreski?
Uwaga! Użytkownik soogood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: olofaray »
galka pisze:
mam pytanko co zrobic zeby nie bolalo?
Naucz sie kluc albo nie kluj sie wcale.. Proste nie?!
Wierze w "Bogusia" i jest mi z tym lekko
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.