Kurwik pisze:Saletra po ultenieniu zmydla tłuszcz na skórze, stąd ten poślizg.
tez stawiam na jakas saletre. saletra bedzie utleniaczem, wiec tam gdzie jest odpowiedni stosunek slaetry do ziola widac strzaly/blyski/iskierki... spala sie szybciej i mocniej. dlatego strzela.
chuj im w dupe skurwym synom, zeby raka dostaly ich dzieci.
ale posluchajcie jeszcze jednego wałka ;]
widzieliscie waciane zioło? zioło z watą, albo zioło z okruszkami w środku. nie wiem co to, czy to pierdolona bawełna, czy to kurwa chuja wafel... a to drugie - nie wiem czy to kurwa proso, kasza manna czy jaglana, czy to kurwa bułka tarta, ale skurwiele musza obsypywac czyms krzaki w momencie, kiedy topy jeszcze nie puchną i nie przybierają na objętości i masie [wiec ze 3-4tygodnie przed zbiorem huj im w dupe kaflarzom pierdolonym synom psim].
teoria moja jest taka, ze huje posypuja albo pryskaja czyms lepkim, a dopiero potem posypuja topy. ziolo rosnie, puchnie, guwno zostaje pomiedzy bubkami.
zbieraja shit, susza a potem prasuja, zeby nie bylo widac ze wałek sie sypie.
albo prasuja, a dopiero potem susza - zeby nie dalo sie zobaczyc, ze w chuja walone.
no i chuj im w dupe za to.
zawsze, jak zobaczycie taki towar, mowcie dilcom ze wate to kurwa w aptece po 3zlote za kilogram sie bierze
a okruszki to kurwa wrubelkom.
i tak za to zaplacicie, a potem bedizecie sie wkurwiac ze takie chujowe palenie.
dlatego sadzić, palić, zalegalizować, whuj w dupe dilerom, pierdolić mafie.
C.R.E.A.M.
Kvjon pisze: Mam na myśli również to że prawdziwa marycha ma duzo CBD.
I również ryje pamięć, badania przeprowadza się na czystej marihuanie, naukowcy nie idą do dilera.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:czystej marihuanie
hahhahahahahahaah
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Pozdrowienia dla palaczy rozpalających piece te od centralnego ogrzewania jednocześnie z mini szklanymi piecykami
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.