Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
siema ja siedzie w irlandi w dublinie i od jakiegos miecha takie ziolo to zmora tego miasta.....cos strasznego niby klepie ale to nie to co szukam. inwestuje w sprzet i zabieram sie za uprawe pomidorków.
  • 755 / 19 / 0
Kurwik pisze:
Saletra po ultenieniu zmydla tłuszcz na skórze, stąd ten poślizg.
tak jest
tez stawiam na jakas saletre. saletra bedzie utleniaczem, wiec tam gdzie jest odpowiedni stosunek slaetry do ziola widac strzaly/blyski/iskierki... spala sie szybciej i mocniej. dlatego strzela.

chuj im w dupe skurwym synom, zeby raka dostaly ich dzieci.

ale posluchajcie jeszcze jednego wałka ;]
widzieliscie waciane zioło? zioło z watą, albo zioło z okruszkami w środku. nie wiem co to, czy to pierdolona bawełna, czy to kurwa chuja wafel... a to drugie - nie wiem czy to kurwa proso, kasza manna czy jaglana, czy to kurwa bułka tarta, ale skurwiele musza obsypywac czyms krzaki w momencie, kiedy topy jeszcze nie puchną i nie przybierają na objętości i masie [wiec ze 3-4tygodnie przed zbiorem huj im w dupe kaflarzom pierdolonym synom psim].
teoria moja jest taka, ze huje posypuja albo pryskaja czyms lepkim, a dopiero potem posypuja topy. ziolo rosnie, puchnie, guwno zostaje pomiedzy bubkami.
zbieraja shit, susza a potem prasuja, zeby nie bylo widac ze wałek sie sypie.
albo prasuja, a dopiero potem susza - zeby nie dalo sie zobaczyc, ze w chuja walone.

no i chuj im w dupe za to.
zawsze, jak zobaczycie taki towar, mowcie dilcom ze wate to kurwa w aptece po 3zlote za kilogram sie bierze
a okruszki to kurwa wrubelkom.

i tak za to zaplacicie, a potem bedizecie sie wkurwiac ze takie chujowe palenie.
dlatego sadzić, palić, zalegalizować, whuj w dupe dilerom, pierdolić mafie.
  • 332 / 38 / 0
U mnie dawno nie było takiego towaru ale pamiętam około 5 lat temu zdarzało się zioło które tak strzelało że nierzadko pękał cybuch od fifki. Częściej natomiast jest jaranie z dodatkiem soli żeby zwiększyć wagę. Na szczęście jak ma się zaufanych ludzi to można dostać dobre jaranie bez żadnych chujowych dodatków.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 1 / / 0
zioło z wata to podbial ktory mozemy kupic w aptece..co do strzelajecego ziola to nic innego jak zapewne saletra (popiol jak smar) albo soda oczyszczona czy tez kamien do zapalniczek zmielony to chyba obecnie najpopularniejszy sposob zwiekszania wagi z racji tego ze ziolo tak doprawiane na pierwszy rzuto oka wyglada normalnei ma puszysta konstystencje itd dla zwyklego laika raczej trudne do wychwycenia...najlepiej wyczuc przez polizanie jezykiem...powiem tylko ze wszystkie wymienione substancje sa rakotworcze wiec kupujcie dalej takie gowno to n ie dlugo beda wam ziolo z azbestem mieszac...niestety popyt napedza podaz jakbyscie tego barany nie kupowali to nikt by takich numerow nie odwaal tylko ziolo by szlo na rynek tak jak kiedys czyste jak łza...raczej mało jest osoib co pamieta jak wyglada naprawde gram jak obecne dwa...mysle ze 80% palaczy nie wie co to prawdziwa faza po marihuanie, co to smak marihuany,zapach ,zywica... mysla ze tak smakuje to co natura dala...brak mi slow do obecnego stanu...jak dla mnie to cena powinna isc do gory a nie waga ....idzcie po rozum do glowy wy tam z gory bo trzeba cene podniesc a nie ludziom zdrowie psuc idioto jeden z drugim....dlatego najlepiej siac samemu :D
  • 250 / 1 / 0
Jestem dumny bo wiem jak wyglada, pachnie, smakuje i działa prawdziwa marihuana!

Mam na myśli również to że prawdziwa marycha ma duzo CBD. Nie ryje bańki i nie psuję pamięci. Zresztą pisałem o tym w innym wątku.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2011 przez Kvjon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3490 / 55 / 0
Kvjon pisze:
Mam na myśli również to że prawdziwa marycha ma duzo CBD.
Zalezy jaka.

I również ryje pamięć, badania przeprowadza się na czystej marihuanie, naukowcy nie idą do dilera.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 25 / / 0
Nie, ale hodują te same odmiany. 20% THC i minimalna ilość CBD. Ile bym dał za dobre ziółko nie zaprawiane niczym przez dilera i do tego ze znaczącą ilością CBD ;d
  • 784 / 28 / 0
Kurwik pisze:
czystej marihuanie
ty kurwa co to jest?

hahhahahahahahaah
  • 3490 / 55 / 0
Niepobrudzona, nie wymieszana z piachem, saletrą, cukrem czy kamieniem do zapalniczek.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 268 / 5 / 0
Kupiłem też podobny trefny sprzęt jakieś 2 lata temu, którego ledwo dało się przeciągnąć, a po spaleniu zostawał tłusty popiół o konsystencji popiołu po koksie z pieca. Do tego dźida potrafiła się wręcz skręcić w czasie palenia prawdopodobnie z gorąca.

Pozdrowienia dla palaczy rozpalających piece te od centralnego ogrzewania jednocześnie z mini szklanymi piecykami %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.