Myślę, że taki wątek byłby bardzo użyteczny, gdyż mj jest najpopularniejszym narkotykiem i na pewno ludzi nie raz się zastanawiali czy mogą zapalić podczas przyjmowania innych substancji.
Z mojej strony: czy istnieją jakieś przeciwwskazania do palenia jeśli przyjmuję:
Omeprazol (lek z grupy IPP)
Aceklofenak (NLPZ, pochodna kwasu octowego)
Sulodeksyd (glikozaminoglikan, lek przeciwzakrzepowy)
Czy przyjmując te leki, mogę palić mj?
Pozdrawiam
Ekson
scalono - TiJaz
Muszę podbić temat, gdyż jest to sprawa pilna. Proszę o jakiekolwiek rady (związane z tematem)
Dzięki za odpowiedzi
scalono - TiJaz
Nie chcac robic zbednego syfu, spytam tu.
Czy na te leki moge pic alkohol?
beztroska 100%
jak ktos sobie moze na to pozwolic to oczywiscie, czemu nie. :-D
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.