Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
- Ta, ja mam zjazd, mhm..
- Ja nie mam, ale ktoś mówił, że jest
- Zjazd? Ja mam kodeine i benzo i krata, a później z mamą do kina idę...
- Kurwa, wypierdalaj, chuju, jest zjazd kurwa, jak nie wierzysz to wypierdalaj do szkoły!!!!
- Ja to w kanał i nie ma.
- Jak reakcja i frakcja to dobrze, a jak nie to w nocy coś nie teges i tak płynnie jakby...
:-O
O kurwa... Już nie wiem co gorsze, depresanty czy stymulanty.... Jedni zaspani, drudzy wyczerpani. Ze skrajności w skrajność.
No zdarza sie, co zrobisz? Nic nie zrobisz ;] To pewnie dlatego ze po kotynonie w chuj chce sie gadac i kazdy pierdoli od rzeczy nie zastanawiajac sie nad sensem i powtarzajac w kolko to samo.
PS. To sie tyczy tez mnie :-p
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
yo, ninja, go !
blueberry pisze: hmm zauwazylem ciekawa rzecz - pijac kotka mam takie cos, ze przez pierwsze kilka dni po uzyciu nie mam na niego wiekszej ochoty - dopiero pozniej lapie taka psychiczna skretke zeby sobie dojebac.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ale ja zwykle mam mocne zjazdy
mnie ten huj zbytnio nie kusi
moze wlasnie przez ten zjazd odpychający z gorki na pazurki
szusuj!
hitori pisze: ja mam zwałe przeogromna po nim.
ale ja zwykle mam mocne zjazdy
mnie ten huj zbytnio nie kusi
moze wlasnie przez ten zjazd odpychający z gorki na pazurki
szusuj!
Piszcie kiedykolwiek
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.