Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 124 / 0
[quote="Mr.blonde"]
Kisielu wcale nie suszysz - bo po co ? Jezeli dobrze rozumiem chcesz otrzymać krystaliczną kodę ? Wtedy wysusz to co zostanie na samym końcu, po dodaniu octu/ innego kwasu. A jak chcesz wysuszyć to pewnie suszarką ]
'Wysuszyć' to taki skrót myślowy ;) Chodziło mi o utrwalenie tego co uzyskam poprzez odparowanie wody, czyli o otrzymanie krystalicznej kody właśnie :)

Na pierwszej stronie pisałeś: w przypadku thiocodinu powstanie coś o konsystencji kisielu. I to mnie trochę zmyliło. Z resztą nieważne. Coś mam ostatnio problemy z artykułowaniem myśli %-D

Idea jest taka, aby z jednej roboty uzyskać tyle ćpanka, aby wystarczyło na dłuższy czas (nawet kilka miesięcy). Masz rację powinienem najpierw zrobić próbę na kilku opakowaniach. Trochę mi to nie na rękę, bo wiadomo, to przypałowa i śmierdząca sprawa (chodzi mi o domowników), ale chyba innego wyjścia nie ma.

pozdro z zachodniopomorskiego :)
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.blonde »
Kisiel sie zrobi po zmieszaniu roztworu tabsów z roztworem NaOH. Końcowy produkt wygląda jak woda z octem z kodeiną, czyli prawie jak woda. A odparujesz np na kaloryferze na talerzu, ogólnie duża powierzchnia parowania da radę (najbardziej optymalne rozwiazanie to wyparka próżniowa). Możesz użyć alkoholu (np izopropylowy, metylowy) zamiast wody (w etapie 8) - wtedy odparuje szybciej.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: luzik1980 »
kupiłem : Benzynę ekstrakcyjną firmy Dragon i Rozcieńczalnik Toluenowy firmy Pikko co byś polecił do eksperymentu ?
luzik
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.blonde »
Wez kawałek szyby albo czegos gładkiego i kapnij troche obu. Zobacz ktory nie pozostawi zadnego syfu po odparowaniu. Aceton dragona swego czasu zawierał jakis olej (pomijam jakies 3-5% wody) - wiec na produkty tej firmy bym uwazal. Zreszta ja korzystam z toluenu Cz.D.A (ok 8-12zł/litr)
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
O kurwa, zjadłem 450 + dexa i loratadynę. jestem ujebany jak świnia. Ta metoda ekstrakcji działa w 100%, użyłem benzyny z apteki, kreta i kw. cytrynowego. Jesteś wielki Mr.blonde!
Pozdro ćpuny
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiek234 »
benzyny z apteki
?
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
tak, mam tą samą. gdyby ta koda tylko dłużej działała...

EDIT: aaa i jeszcze jedno, dokładnie przefiltrujcie ten roztwór thiocodinu, bo inaczej robią się takie chujowe kulki białe po dodaniu benzyny. Ja zebrałem warstwę z nimi i przepłukałem ładnie benzyną. No i długo wstrząsajcie.
Do tego pierdolonego kreta dają jeszcze jakiś "aktywator aluminiowy" będący małymi wiórkami Al, poradziłem sobie z tym przez rozsypanie go na kartce papieru i zebranie tych wiórków mokrą zapałką. Należy to zrobić szybko, bo inaczej kret się "rozpłynie" (NaOH jest higroskopijne). Dodawajcie go do wody powoli, gdyż przy rozpuszczaniu wydziela się w chuj dużo ciepła, to gówno może zacząć wrzeć i żrący roztwór popryska wam mordy.

pozdro
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2009 przez jon, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Będę musiał spróbować następnym razem, mówicie że kret jest dobry jako źródło wodorotlenku sodu?Chuj, ja troche bałbym się to wypić %-D
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich