Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 663 / 13 / 0
No i jednak spróbowałem tej substancji po raz drugi, tym razem w dawce 30mg beż żadnej tolerancji. Spodziewałem się rozpierdalającego bodyloadu niepozwalającego ruszyć palcem, a tu się okazało, co ciekawe, że bodyload był niższy niż przy dawce 15mg. Reszta efektów utrzymała się na podobnym poziomie, chociaż pojawiły się jakieś słabe CEVy i OEVy oraz mechaniczne spojrzenie na świat, jakoby wszyscy ludzie byli robotami i każdy ruch był idealnie geometrycznie zaprojektowany do wykonania w danej chwili.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
jaką dawke polecilibyście(IV),(IM) przy zerowej tolerancji na tryptaminy?
  • 1049 / 10 / 0
15mg iv i 25mg im bedzie gites.
  • 264 / 2 / 0
Na neurogroove znalazłem informacje o FOXY która mnie zaciekawiła, a mianowicie:
Tolerancja: jest minimalna, taka sama dawka następnego dnia po zażyciu działa niewiele słabiej. Po 3 dniach tolerancja zanika całkowicie.
Czy to prawda? Ktoś próbował? I czy może jest podobnie z 5-Meo-Miptem?
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 1049 / 10 / 0
Nie jest to prawda. Mi nastepnego dnia 25mg nie zrobilo praktcznie w ogole. Kazda substancja wywoluje 'tolerancje' - szczegolnie jest to odczuwalne w przypadku substancji 'psychodelicznych', tak po chlopsku.
  • 6 / / 0
jak cenowo? Czytałam gdzieś 20mg - 30 zł
High music https://www.stereodose.com/
  • 1893 / 182 / 0
Trochę taniej, ale i tak to co sprzedają w kraju to lipa.
  • 6 / / 0
Ja mam z Czech. Lepsze?

scalono - surv

a przyjmował ktoś to w postaci tabletek w kształcie serduszka (lekko różowe)?
High music https://www.stereodose.com/
  • 1893 / 182 / 0
jolanta12 pisze:
Ja mam z Czech. Lepsze?
Pewnie tak, bo obecnie u nas nigdzie nie kupisz. A to co było w krajowej ofercie wymagało wielokrotnie zwiększonych dawek by przynieść osławione efekty afrodyzjakalne. Podejrzewam więc że będzie lepsze, choć ja od tej pory wiem gdzie 'kupić najlepiej' ;)
  • 9697 / 1908 / 2
Odgrzewam
Str 81
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.