Siku czy kupke...
Jasne że jak chce sie siku a jak kupke...
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Alkohol vs MJ to coś jak
Siku czy kupke...
Jasne że jak chce sie siku a jak kupke...
jak wypiję to siku,
jak zapalę to kupkę.
wyjebomba ;] czasem tak mozna, tylko trzeba by, przy tym calym cofaniu swoich nabytych przez miliony lat zdolnosci i przystosowan, nie przykrecic w dol pokretla bystrosci umyslowej, bo to juz nie faza. czasami napewno, nonie ;] ale ile mozna... nie mozna wlasciwie. dlatego jaram caly czas
nie sposob bylo by byc najebanym przez tzy czwarte zycia. ale tez ziolo daje co innego. i zazywam je z innych powodow. alkohol jest wkurwe niepelny, chociaz tez zalezy jak kto patrzy. dla mnie kutasem on.
wogole to juz pojebal mi sie sklad calego posta. tak ladnie go pamietalem i wymyslilem, ale ten ostatni buh niepotrzebnie sie wzioł, i szybko zaczal wchodzic i nie przestal jeszcze.
i nietoniemy gdy tone
dzien w dzien, oczy zapierdolone
przez rzeń szeń, ciagle jak szerszen rządle
przebacz gdy błądze, jebac rady mądre
...
wkurwia mnie slabsza kontrola nad swoimi ruchami po alkoholu. nie lubie tez nastepnego dnia tego, ze robilem rzeczy ktorych w zwyczajnym stanie nie chcialbym robic. alkohol oglupia niesamowicie. do huja, przy pomocy odpowiednich uzywek
...
Nie trzeba się upierdalać. Wiem, że łatwo się mówi szczególnie jak jest duża ilość pod ręką i okazja.
Tu się zgodzę, ale piwo jest pyszne!
Nie trzeba się upierdalać. Wiem, że łatwo się mówi szczególnie jak jest duża ilość pod ręką i okazja.
-no co nie wypijesz ze mną!! chodź na piwo!!
i w taki sposób biorąc na impreze chociazby 20 zł pije sie po 7-8 piw;/ i zaczyna sie nie przyjemny rozpiździej w bani
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).