Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co bardziej lubisz
Alkohol
48
21%
Marihuana
183
79%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: luc »
Alkohol vs MJ to coś jak
Siku czy kupke...
Jasne że jak chce sie siku a jak kupke...
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
rak vs hiv
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: blood.luna »
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Alkohol vs MJ to coś jak
Siku czy kupke...
Jasne że jak chce sie siku a jak kupke...
Dobra, ale jak to się ma do tego, że:
jak wypiję to siku,
jak zapalę to kupkę.
I'm broken.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
chujowe jest to, ze mimo chujowosci alkoholu, mimo swiadomosci ze to pierdolony rozpuszczalnik jak aceton czy metanol !!!1 kurwa mac, na jednej polce z nimi stoi a ludzie go pija. wkurwia mnie slabsza kontrola nad swoimi ruchami po alkoholu. nie lubie tez nastepnego dnia tego, ze robilem rzeczy ktorych w zwyczajnym stanie nie chcialbym robic. alkohol oglupia niesamowicie. do huja, przy pomocy odpowiednich uzywek - troche DXM, troche GBL, 2 drynki, i cofamy czas! skaczemy w dol drabiny i cofamy sie w ewolucji do poziomu takiego dajmy na to chrabąszcza.
wyjebomba ;] czasem tak mozna, tylko trzeba by, przy tym calym cofaniu swoich nabytych przez miliony lat zdolnosci i przystosowan, nie przykrecic w dol pokretla bystrosci umyslowej, bo to juz nie faza. czasami napewno, nonie ;] ale ile mozna... nie mozna wlasciwie. dlatego jaram caly czas
nie sposob bylo by byc najebanym przez tzy czwarte zycia. ale tez ziolo daje co innego. i zazywam je z innych powodow. alkohol jest wkurwe niepelny, chociaz tez zalezy jak kto patrzy. dla mnie kutasem on.
wogole to juz pojebal mi sie sklad calego posta. tak ladnie go pamietalem i wymyslilem, ale ten ostatni buh niepotrzebnie sie wzioł, i szybko zaczal wchodzic i nie przestal jeszcze.

i nietoniemy gdy tone
dzien w dzien, oczy zapierdolone
przez rzeń szeń, ciagle jak szerszen rządle
przebacz gdy błądze, jebac rady mądre
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: paszczak420 »
czempion pisze:
rak vs hiv
hiv jest retro
Uwaga! Użytkownik paszczak420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
...
wkurwia mnie slabsza kontrola nad swoimi ruchami po alkoholu. nie lubie tez nastepnego dnia tego, ze robilem rzeczy ktorych w zwyczajnym stanie nie chcialbym robic. alkohol oglupia niesamowicie. do huja, przy pomocy odpowiednich uzywek
...
Tu się zgodzę, ale piwo jest pyszne!
Nie trzeba się upierdalać. Wiem, że łatwo się mówi szczególnie jak jest duża ilość pod ręką i okazja.
I'm broken.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
Tu się zgodzę, ale piwo jest pyszne!
Nie trzeba się upierdalać. Wiem, że łatwo się mówi szczególnie jak jest duża ilość pod ręką i okazja.
dokładnie;/ albo namawianie do picia...
-no co nie wypijesz ze mną!! chodź na piwo!!

i w taki sposób biorąc na impreze chociazby 20 zł pije sie po 7-8 piw;/ i zaczyna sie nie przyjemny rozpiździej w bani
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 749 / 5 / 0
Albo idziesz na piwo, a tu wódka. ;]
I'm broken.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
wódki to juz w ogole nie lubie;/ piwo jest fajne w upalny dzień zimne wręcz czasmi o nim marze ale nie zeby mieć bombe tylko zeby ugasić pragnienie a wóda ma tylko jeden cel...zajebac sie
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).