Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Wbijasz ile wlezie suszu w cybuch. Ściągasz chmurę niekoniecznie podpalając cały czas, ważne byś ją trzymała jak najdłużej i żeby podczas wciągania dymu dostawało się jak najmniej powietrza. Wypuszczasz dym i jedziesz dalej aż się skończy nabicie. Co jakiś czas pooddychaj sobie żebyś nie kojtła na niedotlenienie. Żeby sobie ułatwić sprawę możesz przed pierwszym paleniem narobić sobie kilka kulek żeby łatwo wchodziły w cybuch. Choć jak palisz rzadko i mało to pewnie jedna styknie.
@Nicze bij zabij paliłem przy pomocy obu zapalniczek i nie odnotowałem jakiejś większej różnicy. Może ciulowa zapalara była, nie wiem... żarzyła się jak wściekła :D
Ciezko aplikowac dodatkowa dawke, jesli juz kontakt ze swiatem utrudniony.
Wykorzystanie zapalniczki zarowej jest uzasadnione zarowno ekonomicznie (mniej materialu), jak i zdrowotnie (jeden "buch" zamiast kilku)
Jakaś prawda musi być w tej zapalniczce ( :-p ) w każdym razie mi to lotto. Dobra technika inhalacji i zapałki z koziej pałki stykną
Szałwio nadchooodzee! Tzn padam do Twych korzeni!
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
zamówiłem 10g suszu i przed wczoraj spaliłem 2 razy po 0.5g i wczoraj tak samo i powiem że czułem się nieco zrelaksowany, no dziwnie się czułem aczkolwiek wiem że jeszcze nie wyrobiłem porządnie receptorów na sal A....
pale z bonga "home made" przy uzyciu specjalnie do tego celu kupionej zapalniczce zarowej:)
grut to się nie zniechęcać panowie!
Ma ktos jakąs stronke gdzie mozna kupic porządną zapalniczke żarową? Te z kiosku za 2-5ziko są chujowe i po kilku paleniach przestają działac.
Jak macie jakies strony ze sprawdzonymi zapalarami to dawac :).
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.