Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Sposób na życie miał chłopak bardzo prosty regularnie palił za sobą wszystkie mosty ;]

Wbijasz ile wlezie suszu w cybuch. Ściągasz chmurę niekoniecznie podpalając cały czas, ważne byś ją trzymała jak najdłużej i żeby podczas wciągania dymu dostawało się jak najmniej powietrza. Wypuszczasz dym i jedziesz dalej aż się skończy nabicie. Co jakiś czas pooddychaj sobie żebyś nie kojtła na niedotlenienie. Żeby sobie ułatwić sprawę możesz przed pierwszym paleniem narobić sobie kilka kulek żeby łatwo wchodziły w cybuch. Choć jak palisz rzadko i mało to pewnie jedna styknie.

@Nicze bij zabij paliłem przy pomocy obu zapalniczek i nie odnotowałem jakiejś większej różnicy. Może ciulowa zapalara była, nie wiem... żarzyła się jak wściekła :D
Ciezko aplikowac dodatkowa dawke, jesli juz kontakt ze swiatem utrudniony.
Łatwo nie jest, jeszcze jak dojdzie wkręta, że SD nie chce być palona i dlatego nie wchodzi do cybucha %-D Na wszystko jest sposób, na kulki ekstraktowe też - podobnie jak z suszem, tylko że moczymy śliną extr i dodajemy suszu by lepiej się trzymało.
Wykorzystanie zapalniczki zarowej jest uzasadnione zarowno ekonomicznie (mniej materialu), jak i zdrowotnie (jeden "buch" zamiast kilku)
Nie ma co tak przesadzać z tym zdrowiem, tyle co używkownik spali tej SD to mój kot więcej napłacze, a poza tym SD nie idzie palić dzień w dzień każdorazowo powiedzmy 7 skrętów (tak wiem skrętów sd nie palimy) tak jak powiedzmy jara się szlugi. Więc SD to samo zdrowie %-D

Jakaś prawda musi być w tej zapalniczce ( :-p ) w każdym razie mi to lotto. Dobra technika inhalacji i zapałki z koziej pałki stykną %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
O,dzięki za rady pill :)

Szałwio nadchooodzee! Tzn padam do Twych korzeni!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gringo997 »
pierwszy raz palilem z fajki, potem blant i też nic, a był to ekstrakt x6 z dopalaczy...

zamówiłem 10g suszu i przed wczoraj spaliłem 2 razy po 0.5g i wczoraj tak samo i powiem że czułem się nieco zrelaksowany, no dziwnie się czułem aczkolwiek wiem że jeszcze nie wyrobiłem porządnie receptorów na sal A....

pale z bonga "home made" przy uzyciu specjalnie do tego celu kupionej zapalniczce zarowej:)

grut to się nie zniechęcać panowie!
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2008 przez Gringo997, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 34 / / 0
Żeby nie zakładac nowego temtu dla zapalniczki żarowej to zapytam tu:

Ma ktos jakąs stronke gdzie mozna kupic porządną zapalniczke żarową? Te z kiosku za 2-5ziko są chujowe i po kilku paleniach przestają działac.

Jak macie jakies strony ze sprawdzonymi zapalarami to dawac :).
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.