Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Ten twój nie doszedł. Pewnie jakieś fatum. Nie wiem. może wyślij jeszcze raz?
Trzymało mnie jakieś 10-12h a po nocy straszny ból głowy. Ogólnie średnie to jest.
Z czym można połączyć Bunondol ( buprenorfinę) żeby byla lepsza faza? ( w sensie euforia większa itd.)
Myślałem o alkoholu( nie wiem tylko czy spowoduje on wieksze zamulenie i uspokojenie, czy wieksza euforię) i kodeinie( czy może podwyższy euforię) ale nie wiem czy to dobry pomysł...
Proszę doradźcie jak coś wiecie - alko czy koda? ...
Dzięki z góry za odp. :) Pozdrawiam! :)
Amfy i metkatu nie chcę.
A jak sprawa ma sie z tramalem?
Benzodiazepiny powinny wzmocnić zamulające działanie buprenorfiny. Niektórzy na pewno to lubią.
Tak czy siak zacznij od małych dawek.
lucyper2 pisze: Buprenorfina pobudza i jednocześnie blokuje receptory opiatowe, więc ta kodeina może w ogóle nie zadziałać lub też zmniejszyć euforię - dojdą tylko objawy histaminowe. Jak spróbujesz to napisz jak było.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Obok tego występuje euforia troche podobna do tej po kodeinie, ale trwa wyraznie dłuzej i mocniej :)
Zdam relacje jak będzie po połaczeniu buno z koda. :) Alko zamula i wzmacnia sedację ale osłabia euforię.
Hegemon, ciekawy jestem dipherganu.. po samym czulem się jak mucha w smole , straszne zamulenie i spowolnienie.. Co może on zdziałac z buno?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.