Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cynko »
Dziś byłem z J. u tego kolesia. Zachowywał się normalnie, normalnie mówił. Mówił że nie za bardzo pamięta co robił w czwartek i w piątek. Jak zdarzy się okazja to zrobimy mu przesłuchanie :)
Uwaga! Użytkownik cynko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cat »
Edytować posty każdy głupi umie. Wystarczy znaleźć historię.

Cynko, już my mu pokażemy, pomogę Ci ;)
Uwaga! Użytkownik Cat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 2 / 0
Netykieta-sretykieta. Nie ten adres, bejbe (dosłownie, literalnie, bez przenośni). Kurwapizdachujkurwapizdachujkurwapizdachuj. Kurwa.

Btw, co ten temat w ogóle robi w narkotykach? Wartościowe topiki idą w pizdu się jebać, a ten dalej wisi? Do kosza/knajpy.
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Ale mnie wjebal ten biegnacy gepard hehehe Biegnie i biegnie, gdzie on tak biegnie mysle sobie.Jakie ma aspiracje,czy ma stala partnerke?Preferuje lad czy chaos?Piwniczanke czy Naleczowianke?Ach powiedz gepardzie, poloz kres moim domyslom.
  • 4 / / 0
Zapytaj kotka, może Ci powie. Najlepiej pogadaj z nim po DXM ;)

Kurwa mać, dobra, już nie komentuję Waszego słownictwa, idźcie się jebać, jak sprawia przyjemność. Sundazed, pozdr od babci Gieni.
Uwaga! Użytkownik Cat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 2 / 0
Cat pisze:
idźcie się jebać, jak sprawia przyjemność.
A pewnie, że sprawia. Polecam, spróbuj kiedyś.
Sundazed, pozdr od babci Gieni
Joł, joł!
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Babcia też Cię wita.

Do rzeczy, kolega P. utwierdza się w przekonaniu, że nic nie (z)robił i w dodatku stwierdził, że my go w coś wrabiamy. Kompletna amnezja. Teraz już przynajmniej nie zmienia wersji...
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Cat pisze:
Kurwa mać, dobra, już nie komentuję Waszego słownictwa, idźcie się jebać, jak sprawia przyjemność. Sundazed, pozdr od babci Gieni.
Do czwartego przecinka miałem na ciebie sporą nadzieję. Ostatnim "tekstem" jednak bardzo mnie zawiodłaś. Trenuj ripostę dziecinko.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 4 / / 0
Nie zrozumiałeś babci Gieni. To nic. Może kiedyś zajarzysz :)
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Babcia Genia wymaga 60lvl w rozumowaniu, 69 w łosiowatości i 12 skillu "klawiaturomania". Posiadanie w ciele 450mg DXM znacząco to ułatwia. Kurwik, jesteśmy nobami i nie zrozumiemy :(

@topic: a mi wygląda na to że kolega po prostu zaczął na trzeźwo odpierdalać, a teraz udaje że nic nie pamięta, i Was wkręca.

Jął Zią
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.