Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 443 / 6 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Sadziłem, chuja tam wyrosło...
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hudy »
Rośnijcie główki! Bądźcie, zdrowe, duże i dawajcie więcej mleka niż całe stado krów :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Hudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Ja rok temu pierwszy raz spróbowałem maku, był taki jak trzeba, duże okrągłe główki, biało fioletowe liście, zrobiłem makiwarę z 30, może 40 sztuk i nie mogłem utrzymać otwartych oczu, spałem jakieś 18 godzin a potem myślałem że wyrzygam obiad z pierwszej komunii. To było kurwa coś. Ku mojemu rozczarowaniu w miejscu gdzie rok temu zrywałem lekarstewko już nie rośnie, same chwasty. Za to kawałek dalej rośnie inny mak, niestety ten już nie wygląda na podręcznikowy przykład wysokomorfinowca. Czerwone płatki, grube owłosione łodygi i główki co prawda duże ale nie okrągłe tylko tylko mniej więcej takie "V", wiecie o co mi chodzi. Tworzące kąt ostry u dołu i rozszerzające się u góry. Mleczko jakieś tam mają bo urwałem ejdnemułepek i leciało jak z krowiego cycka. Robić zupkę? Jeśli tak to z ilu? Bravo, pomóż!
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
sue pisze:
Ja rok temu pierwszy raz spróbowałem maku, był taki jak trzeba, duże okrągłe główki, biało fioletowe liście, zrobiłem makiwarę z 30, może 40 sztuk i nie mogłem utrzymać otwartych oczu, spałem jakieś 18 godzin a potem myślałem że wyrzygam obiad z pierwszej komunii. To było kurwa coś. Ku mojemu rozczarowaniu w miejscu gdzie rok temu zrywałem lekarstewko już nie rośnie, same chwasty. Za to kawałek dalej rośnie inny mak, niestety ten już nie wygląda na podręcznikowy przykład wysokomorfinowca. Czerwone płatki, grube owłosione łodygi i główki co prawda duże ale nie okrągłe tylko tylko mniej więcej takie "V", wiecie o co mi chodzi. Tworzące kąt ostry u dołu i rozszerzające się u góry. Mleczko jakieś tam mają bo urwałem ejdnemułepek i leciało jak z krowiego cycka. Robić zupkę? Jeśli tak to z ilu? Bravo, pomóż!
Jeśli ten mak ma makówki w kształcie V, oraz postrzępione liście (zamiast gładkich okrągłych przypominających sałatę) to na pewno jest to MAK WSCHODNI

Mak wschodni nie nadaje się do ćpania, nie ma w nim morfiny, jest trujący.

czyli z maku który znalazłeś możesz zrobić co najwyżej bukiet dla dziewczyny, bo naćpać to ci się nim na pewno nie uda
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Liście chyba są gładkie, kończące się zaokrągleniami. Chyba. Jeszcze sprawdzę. Ale niestety wszystko wskazuje na to że lipa. A jak spożyję to w postaci makiwary może stać się coś poważniejszego niż bełt, ból brzucha i zmuła?
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
sue pisze:
Liście chyba są gładkie, kończące się zaokrągleniami. Chyba. Jeszcze sprawdzę. Ale niestety wszystko wskazuje na to że lipa. A jak spożyję to w postaci makiwary może stać się coś poważniejszego niż bełt, ból brzucha i zmuła?
Byli tacy, co eksperymentalnie walili opium z maku wschodniego do kablach (HARDKOR). Co do podania doustnego- standardowo biegunka, + nieraz ogólne zatrucie. Może nie poczujesz poprostu nic. Ale opis tego maku wskazuję niemal jednoznacznie- także nie polecam tego walić.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 6 / 47
Sadziłem, chuja tam wyrosło...
A jednak to stwierdzenie było na wyrost :diabolic:. Mam tylko małe pytanie - czy lepiej się bawić z makiem, który już ma wielkie biało-różowe płatki czy może z niewielkimi, niedojrzałymi makówkami (naprawdę raczej małe)?

Ciekawe jak wyjdzie ze spożytą eksperymentalnie makiwarą %-D.
  • 2007 / 121 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
poczekaj, aż płatki opadną i jeszcze z tydzień. Zanim rozwiną się płatki jest straszna lipa bo prawie nie klepie, a dopóki są, żyją często na makówce (między płatkami chyba) takie skurwysyńskie żuki.

Więc poczekaj aż się wyniosą, jeśli nie chcesz z nimi walczyć o materiał. Byłem ostatnio zbierać, niestety wskutek ?zmian klimatu? mak był jeszcze nie do końca dojrzały. Przyniosłem TONY tego robactwa razem z materiałem.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 443 / 6 / 47
O, dzięki. Z tym, że u mnie nie ma żadnych żuków na płatkach :).

A makiwara nie poklepała, chyba za mało dałem, trzeba będzie dalej pokombinować...
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
,żyją często na makówce (między płatkami chyba) takie skurwysyńskie żuki.
Masz przejebane. Nie dosc ze psy wszedzie, inne narkomany probuja zapieprzyc Ci temat, to jeszcze "skurwysynskie zuki" wpierdalaja Ci sie do interesu. Nie ciekawe jest zycie "rolnika".
America's C.R.E.A.M. team
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.