Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 341 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2008 przez queen elizabeth, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 4 / 0
na szczęście nie mam takiego problemu jak ćpające rodzeństwo, bo nawet fajek nie ruszą... gdyby tylko coś się miało zmienić to nie dopuściłbym żeby ktoś z rodziny ćpał.
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 131 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: drewniany »
w sobote pierwszy raz spaliłem mojego młodszego brata, podobało mu się! Tacie też proponowałem ale grzecznie odmówił "Krzysiek narkotyki Cię zniszczą!"
faktycznie wspólne tripowanie zbliża,,,
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Ja jestem najstarsza z trójki rodzeństwa. Z moją siostrą niestety nigdy nie zapalę (jest niepełnosprawna), a z bratem, owszem, kiedy tylko trochę podrośnie i wykarze zainteresowanie :-) Wolałabym jednak, żeby nie tykał nic poza ziołem, ale wiadomo jak to jest, trzeba się sparzyć, żeby uwierzyć, że coś jest gorące :rolleyes:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Audiofil »
U mnie sprawa wygląda następująco.. Mlodszy brat ma bodajże 16 lat, kurwa 16? Hmm..? Chyba ta.. jak na razie z żadnymi narkotkami do czynienia nie miał, póki co niech się za to lepiej nie bierze, wystarczy że ja mu ryje beret non stop. Inaczej wygląda sprawa ze starszym bratem, którego od paru lat nienawidzę(trochę się zrył po odejściu laski)..
Otóż jest kurwa menelem króry dzień bez piwa uważa za stracony dzień, ale za to chuj mu w dupę - bro to bro, pracuje niech ma, alko swoją drogę ale lubi skurwysyn białe ścierwo.. Chłopak jest trochę wysuszony i tępie go za to iż przez te gówno bedzie jeszcze chudszy, przychodząc na zwale ma strasznie niedojebaną cerę, co mu cały czas wbijam w ten pusty pierdolony łeb, wszystkim go wkurwiam, podpierdalam mu na jego nieświadomce szamę, gdyż uważam iż ludzie od białego ścierwa nie powinni mieć bytu w normalnej polskiej w chuj pojebanej społeczności. Amen kurwa. Dziękuje za uwagę, jak dobrze że jest się komu pożalić.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
A sam co ćpasz? Być moze Twój młodszy brat patrzy na Ciebie podobnie. Starszemu zaproponuj kwasa, albo coś. Ja ostatnio dzięki małemu horrorkowi na meskalinie przestałem pic. Normalnie to jak przestawałem to taka chujani przez tydzień człowieka strzela, a ze wypije sobie, co mi tam pare piw. A dzień po meskalinie nie miałęm tego uczucia. Nieiwme ile w tym samozaparcia, ale nei nażekam. Te dawki meskaliny to takzę symboliczne, ale pomogło a o to mi chodziło.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 26 / 1 / 0
Dropsy często konsumuje i od czasu do czasu zajaram ziółko.. młodszy brat coś kurwa łapie że mam coś wspólnego z pigułami bo mnie ostatnio coś przydrzeźnia, kwasa to raczej nie mam skąd skołować, może wrzucić mu trochę Anafranilu do napoczętego bro?
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Niewiem czy spoecyfik na depresje uruchomi mu w głowie pewne rozkminki. Zawsze mozesz pcozekac na grzybobranie. Skoro Twój brat jest czysty i ma dwóch takich braci to pomyśl sobie co on czuje i co myśli. Sam przez X lat byłem w podobnym położeniu - nie wiedziałem co sie z nim dzieje, co jest i wogóle mnie to martwiło, że praktycznie brata niema. Nieceikawe uczucie, ale od czasu kiedy jaralismy pare razy sytulacja sie zmienila. Jednak czasem tez mnie dalej wkurwia bo przesadza.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buuum »
Mój bracki ma za 3 miesiące 15 lat. Marzę, żeby zaczął jarać. Może byśmy się w końcu zaczęli dogadywać.
Uwaga! Użytkownik Buuum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Póki co młodszego brata będę piłnował żeby się w żadne białe ścierwo nie ładował, a ten starszy to tylko nieświadomka..
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...