Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Pan Prezes pisze:
Ja sie tylko zastanawiem, gdybym uprawiał na większą skale i sprzedawał po 20 zł, a w mieście kosztuje 30 zł, co by mi moggli inni dilerzy zrobić? zabić? głupie pytanie :-p
Nie polecam.. znajomy ma szyny w szczęce. A on i bez zniżki sprzedawał.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Morley »
Eh Eh Moze macie racje, bo pewnie i tak jest w duzych miastach, ale ja pisalem o swojej metodzie w klimacie malomiasteczkowym, jaki u mnie panuje i moja metoda sie sprawdza- naprawde.

Ale dzieki za zobrazowanie tego i owego.

Pozdrawiam
Jestem tu w celach edukacyjnych.
  • 12 / / 0
jezus_czarnuch pisze:
2) Tworzyć zamknięte grupy np. jeden dobry diler obsługuje pewna ilość zaufanych osób.
Jedno z lepszych wyjsc jak na realia
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: elmer »
DrJoint pisze:
jezus_czarnuch pisze:
2) Tworzyć zamknięte grupy np. jeden dobry diler obsługuje pewna ilość zaufanych osób.
Jedno z lepszych wyjsc jak na realia
co to znaczy "tworzyć" ?
Uwaga! Użytkownik elmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.