Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 241 / 4 / 0
Sam jestes nieporozumienie, metkat moze jest euforyczny ale nie tak jak dxm, pozatym ta EuFOria trwa 3h max potem jest przechujowy zjazd, a na dxm masz 2 dni z głowy licząc z kacem zajebistej eufori i poczucia ze zycie ma jednak sens.

Reportaż beznadziejny, wypowiadaja sie jkies stare fartuchy w okularach na pół twarzy +6dioptri ze dawka smiertelna 30 tabletek, moze dla kogos wyjatkowo wrazliwego, moze dla osoby wazacej +/-30kg, potem przeczyta taki rodzic jeden z drugim znajdzie jakies tabletki i na odwyk chce zabierac. Pozatym osoby 'uzywjace' dxm przeniosa sie na cos innego, oni mysla ze jak ogranicza dostep to zbawia swiat,watfjahg <_<
kodeina
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
A jak dadzą acodin na recki, albo go całkiem zlikwidują to na pewno jakaś firma farmaceutyczna znajdzie kruczki w prawie i wypuści na rynek coś podobnego. Zastanawiam się czy producent acodinu wie jaki procent kupujących to ludzie faktycznie chorzy.

W moim przypadku raz miałem przepisane od lekarza aco, a cała (duża :D) reszta moich zakupów poszła na cel rekreacyjny :-p
a 25 groszy pi pi ma?
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Myśle że ci którym nie pasuje acodin muszą jechac tu na niego bo im zal dupe sciska że mozna miec zajebiste jazdy za 4 zł a oni nie mogą. Ja tez ostatnio nie moge, ale nie zaluje bo swoją ilość już w życiu zjadłem. W sumie to mam juz nawet w dupie mogą se reckowac (jak zareckuja to pewnie przez rok jeszcze bedzie mozna bez kupic). Nie wiem co w tym dziwnego że ktoś mówi że DXM jest porównywalny z salvia, przy 900mg z grape wrazenia mialem bardzo podobne, tyle ze dluzsze i nieco mniej klarowne (ale tok myślenia niemal idealnie odwzorowany). Przyznam że szczerze mówiąc to i salvia mnie nie zadowala ostatnio, mimo ze miazdzy to tripy straciły znacznie na symboliczności, moze to przez depresje... hmm...

Co do reportazu to mógłby kto linka w koncu zarzucic? Szczerze mówiąc to z reportazy o dxm i dragach wyciągnełem to że dziś im ślepo nie ufam. Ale dobrze teraz wszystkie malolaty wiedzą jak jest, mają neta, kumpli i naprawde w huj tego idzie, dzieki tym reportażom widzą jakie media są zakłamane. A co do tych staruchów po 40 ;) to dla nich i tak nie ma ratunku, dzieci komunizmu, nalezy im tylko współczuć. A na pocieszenie wiedziec ze to Teraz My dochodzimy powolutku do władzy a ich zakłamana era sie kończy. Oni w końcu wymrą i bedzie spoxiq na litwie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ta stara baba ktora pierniczy, że DXM działa jak kodeina wygląda jak mój nerolog :D
Kurwa.. może to ona :D Jutro jej zajebie :D
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
mam to samo co jogurt...przeżyłem piękne chwile i za to daże ten jeden z tańszych narkotyków szacunkiem...jednak teraz to już nie to jest zupełnie inaczej niż na początku<hehe>
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
@jogurt
Co do reportazu to mógłby kto linka w koncu zarzucic?
Za przeproszeniem czy jogurty i inne produkty mleczne są ślepe czy nie potrafią czytać? :huh: Miałeś/masz tu ten link do filmiku jak i na deksowym wątku o artykułach w mediach :cheesy: Wskazać dokładną lokalizacje tych postów czy znajdziesz wreszcie sam? :rolleyes: ;-)
xxxzzzxxx
Ta stara baba ktora pierniczy, że DXM działa jak kodeina wygląda jak mój nerolog :D
Kurwa.. może to ona :D Jutro jej zajebie :D
nie,nie bij jej! Nakarm ją zabójczymi akodynami (30sztuk!) %-D ;-)
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Anthony20 pisze:
nie,nie bij jej! Nakarm ją zabójczymi akodynami (30sztuk!) %-D ;-)
A ja co.. nakarmie babe a sam będe głodny chodził %-D
Zmykam właśnie do apteki po ten specyfik :D
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
have a nice trip ziom!
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Albo enjoy your meal :D
a 25 groszy pi pi ma?
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Źle sie wyraziłem pardon, moze ktoś to wrzuci na youtube. Problem tkwi w tym ze mam milenke, problem ze ściagnieciem WMP, wirusa w _restore, celerona 400, burczący wiatraczek, a zaden video downloader nie obsluguje itvp (nie dziwota). Wiec jesli ktoś mógłby to dla mnie i potomnych zrobic to niech wrzuci ten syf na youtube dzieki!

Edit. poszło pod ie.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2008 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.