Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 27 / 0
Przestańcie się zadawać z debilami, to przestaniecie pić w ciągach.
To proste. Ciągną was w dół różne "okazje".
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
" Pijany zyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy wiecej "
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Hanys czyli ślązak, jo? Pasuje. Tylko typowy żul może uważać, że alkohol cokolwiek mu pokazuje poza dnem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
butelki
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
nie jestem ze slaska !!!nie mam nic wspolnego z hanysami oprocz nicka bo sie go nie da zmienic!!!a ty kurwik zauwazylem ze sie wszystkiego trzepiasz.
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Glancek »
Der neue...:

Generalizujesz? Jak tak to sam nim jesteś;) Poza tym, idąc dalej tym tokiem myślowym śmiało moge stwierdzić, że
z dragami jest tak samo (mam nadzieje że tutaj nie zaprzeczysz)

Puchatek:

Hhahaa rozjebałeś mnie swoim postem;) Owszem, jeśli jeszcze chlanie nie wpływa negatywnie na prace, na to jak sie funkcjonuje itd to taki nałóg moze pasować (zresztą komu by nie pasował:D)nie wątpie. Ale z reguły tak jest, że ten stan nie trwa zbyt długo. Nie próbuj sie usprawieldiwać, lepiej ogarnij sie zanim sie stoczysz.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
virtual_high pisze:
jestem w 2 letnim ciagu.. nie probowalem odsatwic, ale przed snem zawsze leci pare piwek... wole nie myslec co by bylo bez nich
moim zdaniem alkus stae sie alkusem w momencie, gdy po 5 piwach ogarnia lepiej niz bez tych pieciu piw [tak dla przykladu...] wiem z autopsji
przepięknie to ująłeś. podpisuję się pod twoimi słowami. Sprawdziłem to niestety na sobie. Ostre picie przez 2.5 roku z czego ostatni rok to intensywny ciąg z niewieloma dniami przerwy. Dopiero pażdziernikowy detoks (2007) dał mi do myślenia i zacząłem ograniczać. Od nowego roku pije już sporadycznie i stan zdrowia znacznie się poprawił. Już nie potrzebuje alko, żeby czuć sie normalnie i sprawnie funkcjonować. A taka właśnie potrzeba to wg mnie oznaka uzależnienia.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: syzio »
Mój najdłuższy ciąg to 2 tygodnie na działce znajomych w wakacje. Codziennie wóda, po tej wielkiej libacji na miesiąc odstawiłem alko :P. Normalnie zdarzają mi sie ciągi weekendowe tzn piątek sobota niedziela, jak każdemu:D
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Tydzień nie pije. Początek był przepierdolony jak to zwykle. Nie jestem, aż tak silnie wjebany (?) tylko co bym nie robił to sobie myślę, a kurwa fajnei by to przy piwku robić. Teraz troche lepiej, ale i tak ciagnie.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Glancek »
Zastanawia mnie, dlaczego uważa się, że alkohol jest twardym narkotykiem. Gdzieniegdzie można wyczytać nawet, że jest prawie tak samo uzależniający jak heroina. Ale jak to jest, że jeśli porównamy stosunki liczb osób uzależnionych od alko, do wszystkich pijących, i liczb osób uzależnionych np. od hery, do wszystkich heroinistów to jasno wyniknie, że w tym drugim wypadku ułamek wyjdzie znacznie większy, co obala w/w teorie (ciekawe jakiej metodologi w określeniu potencjału uzależniającego w niej użyto [czyżby większość heroinistów była debilami?])? Wydaje się, że kluczową sprawą jest głód narkotyczny. W przypadku alkoholu, naprawde trzeba się mocno napracować żeby wyhodować go w swoim organizmie (zazwyczaj po konkretnej najebce, nie ma się na niego ochoty przez dłuższy czas, co napewno w dużej mierze 'gasi' przed chwilą wspomniany glód).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.