Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja kiedyś trzymałem dobe w temp. pokojowej. Po chlapnięciu bolał mnie brzuch.
Ale możliwe, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego..
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kurzowy »
24h na pewno, nie mialem bolu brzucha
dwie dziurki w nosie i skończyłosie
  • 210 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezystor83 »
a morze ta cała zabawa w ekstrakcje jest trochę wkurwiająca, ale ostatnio w domu znalazłem dwa opakowania Thichodin brane w celach leczniczych . i tu kur**** nigdy więcej czułem się niedobrze przytruty przez cały dzień bolał mnie brzuch a działania kody żadnego jedyne co to wyrzygałem się czymś żółtym nigdy więcej tego nie wezmę
dobrze ze nie przyszło mi do głowy kupować tego zamiast Antidolu 15 bo wtedy bym się wkurwił . jutro odbieram Powój hawajski spodobał mi się bardzo :D i zamówiłem drugą paczkę
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Ogólnie z tego co widzę, to co użytkownik to inna metoda ekstrakcji. Jedni napierdalają młotkiem, inni wałkiem. Ktoś miesza w pojemniku na siki (co nawiasem mówiąc jest naprawdę dobrą rozkminą, sam czasami stosuje), ktoś w szklance. Proponuję w tym temacie (i podobnych) przedstawiać jakieś prawdziwe innowacje, bo jak po tygodniu wbijam na [h] i w temacie "kodeina - Ekstrakcja" (gdzie dosłownie wszystko było już napisane, nawet w której aptece sprzedają twardszy Antidol, a w której miększy) widzę kolejne 100 nieprzeczytanych postów, to naprawdę kurwa słabnę. Po prostu nie piszmy po 500 razy tych samych rzeczy, wyjdzie to z korzyścią dla wszystkich.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
nie wyobrażam sobie rozwalania tablet 2 łyżkami, używam tylko i wyłącznie moździerza, ostatnio chciałam zrobić to w samarce ale sie rozwalała, więc folia na dokumenty też pewnie nie jest za dobra.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
HAHAHAHAHA z ja używam obciążnika od sztangi 10 kg, kartka papieru od drukarki, dwa razy "przejade" i mam proszek
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
A ja podpierdalam z budowy walec, wkładam tabsy do jakiegoś woreczka, przejadę się 2 razy i mam gotowe:D:D.

Na poważnie, do wody na 10 minut i tabsy się same rozpadają, od czasu jak się dowiedziałem, że to daje dobre efekty ani razu nie rozwalałem tabletek. To tłuczenie już mnie mocno wkurwiało. Jeszcze przy starym antidolu to pal licho, bo był w miarę miękki, ale ten nowy to twardy zawodnik.
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
http://www.wrzuta.pl/film/kn6lt9xMNw/

Ekstrakcja kody z a15 krok po kroku. Niektóre słowa może ciężko zrozumieć ale kolejno wykonywane czynności mówią wszystko.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2008 przez jacok, łącznie zmieniany 2 razy.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
[quote="Virus X"]
http]

Niezły reżyser z ciebie;).
Jesteś z Bytomia?(coś tam w filmie mówiłeś;>) Jak tak, to kaj tramal kupujesz?

Do części merytorycznej mam parę zastrzeżeń:
1. Nie moczysz filtra, wtedy w filtr wsiąka duża częśc roztworu.
2. Woda tylko przemywa kodę, więc duża część może się nie rozpuścić
Do czegoś by się jeszcze dało przyczepić, ale śpiący jestem i mi się myśleć nie chce:).

Sam film był spoko, na szczęście nie był nudny, chociaż mógłbyś mniej przeklinać, ale wiem, że ci to koło chuja lata.

Aha, metylomorfina jest o-demetylowana do morfiny, nie demetylowana. Jaka różnica? A kogo to obchodzi.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.