Ale możliwe, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego..
dobrze ze nie przyszło mi do głowy kupować tego zamiast Antidolu 15 bo wtedy bym się wkurwił . jutro odbieram Powój hawajski spodobał mi się bardzo :D i zamówiłem drugą paczkę
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Na poważnie, do wody na 10 minut i tabsy się same rozpadają, od czasu jak się dowiedziałem, że to daje dobre efekty ani razu nie rozwalałem tabletek. To tłuczenie już mnie mocno wkurwiało. Jeszcze przy starym antidolu to pal licho, bo był w miarę miękki, ale ten nowy to twardy zawodnik.
Ekstrakcja kody z a15 krok po kroku. Niektóre słowa może ciężko zrozumieć ale kolejno wykonywane czynności mówią wszystko.
Hurra, diese Welt geht unter
http]
Niezły reżyser z ciebie;).
Jesteś z Bytomia?(coś tam w filmie mówiłeś;>) Jak tak, to kaj tramal kupujesz?
Do części merytorycznej mam parę zastrzeżeń:
1. Nie moczysz filtra, wtedy w filtr wsiąka duża częśc roztworu.
2. Woda tylko przemywa kodę, więc duża część może się nie rozpuścić
Do czegoś by się jeszcze dało przyczepić, ale śpiący jestem i mi się myśleć nie chce:).
Sam film był spoko, na szczęście nie był nudny, chociaż mógłbyś mniej przeklinać, ale wiem, że ci to koło chuja lata.
Aha, metylomorfina jest o-demetylowana do morfiny, nie demetylowana. Jaka różnica? A kogo to obchodzi.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.