Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Moklobemidu nie mam skąd wziąć, poza tym biorę SSRI, więc mogłoby się to źle skończyć. Chyba bezpieczniejszy będzie ten sok z porzeczki (a jeśli nie to Hortex i ludzie z działu antydepresanty będą odpowiedzialni za moją śmierć lub biegunkę nie ostrzegając mnie przed zażywaniem porzeczek podczas kuracji sertraliną).

Myślałam o tym, żeby jutro wziąć, ale chyba poczekam do wtorku i walnę w udo czy pośladek. Ilu miligramom doustnie odpowiada ta (~10) ilość podana IM?
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 2497 / 52 / 0
Nie wiem :)
A co do moklobemidu, to przeciez jest takim samym inhibitorem mao, jak porzeczka, wiec chyba nie powinno byc problemu, kwestia tylko dawki.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 14 / 2
Z tej strony znany i kochany kapelusznik z [ u ] z 3 pytaniami na temat mahometa:

1. Piszecie o podwyzszonym cisnieniu i zwiekszonym rytmie serca. czy ktos moze mi napisac, jaki mial puls przy wejsciu? Ostatnio mialem nieprzyjemna przygode z methylonem plus mefedronem, wyladowalem w szpitalu, nie chcialbym sie tam ponownie znalezc.

2. Czy ktos probowal miksowac z GHB? Wiem, ze to nie to samo, ale kiedys testowalem 2C-I z GHB i jakosc tripu byla znacznie lepsza, ogolnie mozna to okreslic tak: bylo milusio.

3. Czy ktos probowal zapodac mahometa analnie? Jakie dawki, jak dzialanie w porownaniu z oralem?
Ostatnio zmieniony 25 marca 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Z "4-HO-XXXX - wątek ogólny i przeżycia"
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
to podwyzszone cisnienie to wkretka- myslalem ze jest wysokie, zmiezylem i mialem normalne a moze nawet nizsze takze o to sie nie martw.

nie ma porownania 2ci i homet. poczytaj a najlepiej sprawdz sam.

a co do analnych pomyslow... nie skomentuje.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wejdzie mocniej, nie przejmuj się profanem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 460 / 14 / 2
Chodzi mi bardziej o dawke. Przyjecie analne jak jak najbardzie profesjonalne i ekonomiczne, sram na konotacje, liczy sie efekt.

Mam prosbe, jakby ktos w najblizszym czasie zarzucal, bardzo prosze o podanie uderzen serca na minute przed i w trakcie wejscia, oraz podczas tripu. Dla dobra nauki.
  • 3490 / 57 / 0
Dawka jakoś 1/3 mniejsza.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 106 / 0
Kurwik pisze:
Dawka jakoś 1/3 mniejsza.
Możesz podać jakieś źródło? Jeśli tak... to ja już siebie widzę zapodawającego :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 57 / 0
Forumowe. Ptaszek mi naćwierkał :P

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 106 / 0
Tobie ptaszek naćwierkał a ja mam po to ćpać dupą 1/3 dawki żeby mnie nie klepnęła? Eh kurwa, co za czasy. Sam se będę musiał znaleźć czy masz rację ,czy nie :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.