Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Myślałam o tym, żeby jutro wziąć, ale chyba poczekam do wtorku i walnę w udo czy pośladek. Ilu miligramom doustnie odpowiada ta (~10) ilość podana IM?
A co do moklobemidu, to przeciez jest takim samym inhibitorem mao, jak porzeczka, wiec chyba nie powinno byc problemu, kwestia tylko dawki.
1. Piszecie o podwyzszonym cisnieniu i zwiekszonym rytmie serca. czy ktos moze mi napisac, jaki mial puls przy wejsciu? Ostatnio mialem nieprzyjemna przygode z methylonem plus mefedronem, wyladowalem w szpitalu, nie chcialbym sie tam ponownie znalezc.
2. Czy ktos probowal miksowac z GHB? Wiem, ze to nie to samo, ale kiedys testowalem 2C-I z GHB i jakosc tripu byla znacznie lepsza, ogolnie mozna to okreslic tak: bylo milusio.
3. Czy ktos probowal zapodac mahometa analnie? Jakie dawki, jak dzialanie w porownaniu z oralem?
Powód: Z "4-HO-XXXX - wątek ogólny i przeżycia"
nie ma porownania 2ci i homet. poczytaj a najlepiej sprawdz sam.
a co do analnych pomyslow... nie skomentuje.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Mam prosbe, jakby ktos w najblizszym czasie zarzucal, bardzo prosze o podanie uderzen serca na minute przed i w trakcie wejscia, oraz podczas tripu. Dla dobra nauki.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: Dawka jakoś 1/3 mniejsza.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.